Tezz_7391 Tezz_7391 komentáře u knih

☰ menu

Skandál v Belgrávii (2. část) Skandál v Belgrávii (2. část) Mark Gatiss

Nutně potřebuji další díl...

10.02.2023 5 z 5


Dobrá znamení Dobrá znamení Terry Pratchett

Kniha byla skvělá, rozhodně se podívám na seriál. Některé části byli zdlouhavé, ale celkový děj úžasný. Crowley se stal jednou z mých oblíbených postav. Knihu doporučuji těm kdo mají rádi fantasy a trochu toho vzrušení s blížící se apokalypsou.

08.01.2023 4 z 5


Pět kroků od sebe Pět kroků od sebe Rachael Lippincott

Je fajn, že někdo napíše knihu, aby mohl svět více seznámit s onemocněním plic- cystickou fybrózou. Kniha se mi dobře četla, ale byla dost smutná což se dalo čekat- za mně lepší než film. Rozhodně doporučuji přečíst.

17.08.2022 4 z 5


Dobrodružství Sherlocka Holmese Dobrodružství Sherlocka Holmese Arthur Conan Doyle

Asi každý by si měl přečíst příběh od sira Arthura Conana Doyla o legendárním Sherlocku Holmesovi. Příběhy se mi líbily. Doporučuji.

08.05.2022 4 z 5


Ztracené elfeíny Ztracené elfeíny Terry Brooks

Kniha se mi moc nelíbila. Byla zdlouhavá a navíc má otevřený konec, ke kterému navazují další dvě nebo tři knihy. Pokud si ji vyberete podle popisu, který je zezadu knihy, tak to není dobrý nápad, protože popis zrovna moc nesedí. Na začátku knihy byl opravdu podivný deník. Výprava, o které je v popisu zmínka se odehrála asi až v poslední čtvrtině knihy. Párkrát se postavy v knize zachovaly úplně nepochopitelně (např. Aphenglow popisovala jak moc nenávidí Bombaxe, ale o dalších deset stran později tvrdila, že by byla ráda kdyby byl její manžel, nechápu). A v části výpravy byly některé věci též nepochopitelné jako útržky z velice podivného snu. Jediný plus asi byla jen jedna sympatická postava. Knihu vážně nedoporučuji.

08.05.2022 1 z 5