Terri257 Terri257 komentáře u knih

☰ menu

Probuzení Simona Spiera Probuzení Simona Spiera Becky Albertalli

Od téhle knihy jsem popravdě moc neočekávala. Ale opak bývá pravdou. A mě se ta knížka sakra líbila! Knihy spojené s gay tématikou mám velice ráda. Zaměstnávájí mě přemýšlením, o tom, jak to mají homosexuálové v životě těžké. Spousta lidí je odsuzuje a zbytečně ubližuje.
Do Simona se nedá nezamilovat. Je to skvělý kluk se "simonovskou povahou a vtipy" Knihu určitě doporučuji všem, kterým nevadí gayové. příběh pohladí po duši, a tak trochu vám otevře svět, jak to mají někteří těžké. Tak rychle do toho!

31.07.2017 5 z 5


Láska & gelato Láska & gelato Jenna Evans Welch

Tahle knížka si ode mě získala pět hvězdiček. Možná to bylo tím, že jsem byla letos v Itálii a navštívila jsem většinu památek, které navštívila hlavní hrdinka knihy - Lina. Milé letní a oddechové počtení, které si vás získá romantikou ale taky se něco dozvíte o Itálii navíc. Je až neuvěřitelné, jak jsem začala o knížce přemýšlet v reálném životě, ale taky o svojí mamce. Každý má jenom jednu mámu a měl by si ji vážit, protože ať chceme nebo ne, jednou to prostě naše máma je a bude. Je to velmi důležitý člen rodiny. Po celém světě existuje milion lidí bez mámy a určitě to mají těžké a já nemůžu říct, že vím jaké to je, protože to nevím. Nad touhle knihou se určitě zamyslíte. Doporučuji všem věkovým skupinám:)

27.07.2017 5 z 5


Sněží, sněží... Sněží, sněží... Lauren Myracle

Vánoční knížka, která by neměla minout správně naladěného knihomola! Příběhy v nichž se proplétají postavy a nakonec vše dává smysl. Měla jsem ji přečtenou velmi rychle. Z knížky na mě dýchla vánoční nálada a vše co je s ní spojené. Mám na ni zálusk o letošních vánocích.

27.07.2017 5 z 5


Všechny malé zázraky Všechny malé zázraky Jennifer Niven

Do téhle knihy jsem se zamilovala! Je to už delší dobu, co jsem to četla ale vše si pamatuji (a to se nestává moc často). Všem vřele doporučuji. Našla jsem v ní něco, co nedokážu popsat slovy a úplně mě to pohltilo.

27.07.2017 5 z 5