Teri books Teri books komentáře u knih

☰ menu

15 minus 15 minus Tomáš Zářecký

O knížce jsem hodně slyšela, ale přesto jsem nevěděla co od ní čekat. Mne samotnou překvapilo, že nechutné části mě bavily často nejvíce ze všech. V knížce bylo napětí, v podobě kanibalů, záhad ohledně člena jejich skupiny a další záhadou bylo, kdo z nich je jednoho po druhém zabíjí. Sice jsem na vraha měla podezření už asi od půlky knížky, ale autor mě stále více a více překvapoval.

24.01.2015 5 z 5


Město z kostí Město z kostí Cassandra Clare (p)

Člověka snad ani nenapadne, že by se mohlo vejít tolik nadpřirozených bytostí do jednoho příběhu. Bylo tam snad úplně všechno. Vlkodlaci, upíři, lovci stínů, čarodějové a já nevím co ještě. Ale i přesto mě kniha velice bavila. Bylo tam pár nedostatků, ale zato byla kniha velice vtipná, u několika scén jsem se i zasmála. Celkově se mi líbila :-)

20.09.2014


Labyrint: Útěk Labyrint: Útěk James Dashner

Prvních asi 50 stránek mě kniha moc nechytla. Né že by to bylo novým slangem nebo něčím takovým, ale přišlo mi že Thomas byl tak nějak nechápavý a pořád se něčemu divil. Neříkám, že kdybych se ocitla někde v labyrintu jako on tak bych nebyla celá otřesená a nevím jaká, ale on byl vyloženě blbý. Ale asi na straně 65 mě to začalo opravdu bavit a zbylých 300 stran jsem přečetla za 2 dny. A ten konec. Wau! Takové rozuzlení jsem opravdu nečekala... no možná to spíš bylo zamotání než rozuzlení.

20.09.2014 5 z 5


Chvíle před koncem Chvíle před koncem Lauren Oliver

Tato kniha mě opravdu dostala. Skvělá kniha a jedna z nejlepších. Příběh byl opravdu čtivý a dobrý :)

30.07.2014 5 z 5