Ta-vod-vedle Ta-vod-vedle komentáře u knih

☰ menu

Zhubni a nezblbni! (Super deník pro náctileté s recepty k sežrání) Zhubni a nezblbni! (Super deník pro náctileté s recepty k sežrání) Oldřiška Ciprová

Knížka mě sice bavila, ale pro jedenáctileté dívky, co jsou například nespokojené se svojí postavou, je to úžasná příručka, jak spadnout do ppp. Dala bych si pozor, protože tam jsou tak drastické nápady, kvůli kterým by nějaká mladá dívka mohla spadnout do anorexie

13.04.2024 1 z 5


Maxovy trable: Škola vzhůru nohama Maxovy trable: Škola vzhůru nohama Rachel Renée Russell

Naprostá topka! Četba rychlá, záživná a úžasná!

10.03.2024 5 z 5


Lichožrouti se vracejí Lichožrouti se vracejí Pavel Šrut

Pěkná dětská oddychovka

10.03.2024 4 z 5


Pýcha a předsudek Pýcha a předsudek Jane Austen

Přečetla jsem si to sama od sebe a začátek mě dost bavil, ale čím se knížka blížila ke konci, tím více mě děj nudil a už jsem se ve šlechtických rodech přestala orientovat. Dočíst to bylo fakt utrpení, ale upřímně na to že je to povinná četba, tak se to číst celkem dalo.

31.12.2023 2 z 5


Šepot kouzel Šepot kouzel Elise Kova

Moc jsem od toho nečekala a děj byl stejný jako většina fantasy knížek, ale líbilo se mi to a bylo to velmi čtivé. Vždy jsem se těšila, až zasednu ke knížce.

31.12.2023 5 z 5


Mráz nebo noc Mráz nebo noc Sara Raasch

Dočtena celá série. První díl byl fakt bomba, ale jak šly díl a děj dál, už jsem se těšila, až to skončí. Další díly už bych asi nedala. Je to taková klasická fantasy knížka.

31.12.2023 3 z 5


Ílias Ílias Homér

Měli jsme to jako povinnou četbu a i když to byl oprus (hlavně kvůli veršům a délce), tak jsem nakonec ráda, že jsem to přečetla a ve výsledku to byla i celkem sranda.

13.09.2023 4 z 5


Alma a Svět obrazu Alma a Svět obrazu Lucie Paulová

Ze začátku mě to vůbec nebavilo a do čtení se nutila, ale postupně už jsem se nemohla odtrhnout!

01.09.2023 4 z 5


Bez lásky Bez lásky Alice Oseman

Úžasně jsem se vžila do postavy. Líbilo se mi, jak dobře byly popsány Georginy pocity. Příběh utíká neuvěřitelně rychle.

01.09.2023 5 z 5


Tajuplný drahokam Tajuplný drahokam Ina Brandt

k téhle sérii jsem se vrátila třeba po pěti letech a zbožňuju to. Miluju chytrou a nesložitou zápletku, někdy ale i dost absurdní. Vždy se rozuzlí dříve, než vůbec příběh začne. Taková rychlá oddechovka

25.07.2023 3 z 5


Králova mlha Králova mlha Aleš Diviš

Knížku jsem vzala do rukou samozřejmě díky poutavé obálce. Začátek byl sice dlouhý a měla jsem v plánu knížku odložit, ale později se příběh rozjel a v některých částech jsem se i začetla. Jinak je to prostě klasická fantasy kniha. Ale jelikož je knížka od českého autora, musím uznat, že mě v tomto ohledu velmi překvapila a jsem zvědavá, jak se budou vyvíjet další díly.

09.10.2022 3 z 5


Věčná noc Věčná noc Ross MacKenzie

Čekala jsem klasickou fantasy knížku, a i když to svým způsobem je, velmi mě překvapilo, jak rychle jsem se do toho dokázala začíst a po několika prvních kapitolách si ji zamilovala. Škoda jen, že byl konec na rozdíl od začátku příběhu napsán poměrně zkráceně.

19.09.2022 5 z 5


Ročenka Ročenka Holly Bourne

Očekávala jsem podle obálky spíše humornou knihu o klasické puberťačce, a proto mě příběh velice překvapil. Od začátku byl velice poutavý a začala jsem více přemýšlet a cenit si své rodiny a kamarádů. Je to po dlouhé době zase knížka, která mě naplno pohltila a mám v plánu si od této autorky přečíst i další knížky.

19.09.2022 5 z 5