Spratek Spratek komentáře u knih

☰ menu

Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Jack Thorne

Tato kniha se nesmí brát jako pokračování Harryho Pottera, jakého známe a jakého zbozňujeme. Pro mě ale určitě plná palba hvězdiček! Přečetla jsem ji jedním dechem,strašně mě bavil způsob napsání. Vtáhne vás to krásně do děje, přijdete si, jako kdybyste se seděli v divadle a celou dobu tento krásný příběh sledovali. Určitě všem moc a moc doporučuji, opravdu krása! :)

28.09.2016 5 z 5


Bajky barda Beedleho Bajky barda Beedleho J. K. Rowling (p)

Je to zajímavé doplnění série Harryho Pottera,ikdyz jsem čekala trošku více příběhů. Každopádně pohádky jsou krásné,taková oddechovka,určitě všem doporučuji. :)

18.05.2016 4 z 5


Ztracená naděje Ztracená naděje Colleen Hoover

Kniha krásna, ikdyž jsem mnoho pasáží přečetla letmo, jelikož jsem přesně věděla, co se bude dít. Ale jsem za ni velmi ráda, protože mi bylo vysvětleno mnoho věcí a přeci jenom je kouzelné číst stejný příběh z druhého pohledu. :) Určitě si obě knihy přečtu někdy znovu. :))

02.01.2016 4 z 5


Bez naděje Bez naděje Colleen Hoover

Kniha mě úplně pohltila! Doporučuji ji snad každému, kdo má chuť si přečíst o lásce, o životě,.. V knize je snad vše potřebné k tomu, aby byl čtenář nadmíru spokojen. Je těžké ji položit a říct si, ne dnes dočtu kapitolu a půjdu spát. Jsem opravdu nadšena a děkuji své milé přítelkyni, že mi knihu nenápadně podstrčila! :)

31.12.2015 5 z 5