sovic sovic komentáře u knih

☰ menu

Velké problémy v Malém Vietnamu Velké problémy v Malém Vietnamu František Kotleta (p)

Nevim no. Ten format prvni knihy o Koskovi jako nekolik povidek mi sedl vic, nez tohle

15.01.2019 3 z 5


Hustej nářez Hustej nářez František Kotleta (p)

Nejdriv jsem si rikal co to sakra je??!! Ale nakonec proc ne...jen tech "vtipnych" hlasek a prirovnani mi na zacatku prislo strasne moc, ze to bylo az otravny...ale bud jsem si na to zvykl, nebo s pribyvajicima strankama jich bylo min. Takova oddychovka co rychle odsejpa.

24.06.2018 4 z 5


Útěk z Osvětimi Útěk z Osvětimi Andrej Pogožev

V Osvetimi jsem byl. Videl na toto tema nekolik dokumentu. Precetl 3 knihy (vcetne teto), takze o tomto nejake znalosti mam... ale stejnak se vzdycky zeptam.. Jak je tohle vubec mozny, ze se to delo?
Dobra kniha, kterou by si mel precist kazdy ... nebo aspon jine podobne knihy napr. - Smrt je mym remeslem nebo Utekl jsem z Osvetimi

21.03.2018 5 z 5


Smrt je mým řemeslem Smrt je mým řemeslem Robert Merle

Kniha je to skvela....
ale fuj..az z toho jde mraz po zadech ...lide jsou jen jednotky...veci....jejich likvidace jen "normalni" ukol ktery vam zadal sef

17.03.2018 5 z 5


Utekl jsem z Osvětimi Utekl jsem z Osvětimi Rudolf Vrba

Dobra kniha. Neuveritelny pribeh (jaky mel ten clovek skoro celou dobu strasne stesti... a jake veci se tam lidem dely jako kdyby to bylo naprosto normalni) ... ze kdyby se o koncentracich nevedelo vubec nic.. tak bych si po precteni knihy rekl, ze je to dobre vymysleny pribeh, ale neco takoveho se prece ve svete nemuze stat.
Proste nechapu.
Budme radi za dnesni dobu

22.02.2018 5 z 5


Pavučina Pavučina Karin Slaughter

Asi nejlepsi kniha ze serie Grant County.
Ikdyz jsem mel predtim precteneho Willa Trenta, a diky tomu priblizne vedel jak tato serie skonci, tak jsem tomu stejnak nechtel nejak verit, ze to tak doopravdy bude :)

19.05.2016 5 z 5


Kriminálník Kriminálník Karin Slaughter

Pro me asi nejslabsi kniha od Karin co jsem zatim cetl. To presakovani z minulosti do soucasnosti mi moc nesedlo

21.03.2015 3 z 5


Nic nebude jako dřív Nic nebude jako dřív Karin Slaughter

Kniha to spatna neni, ale na prvni dil o Willovi to nema. Nevim proc, ale u prvni knihy, kde clovek uz v prvni pulce vedel kdo je tim spatnym, tak byla hodne napinava az do konce. Zatimco u teto, mi to napinave az tak neprislo, a to i presto, ze se vse rozuzlilo az v zaveru.
Ale i tak dobra kniha

05.01.2015 4 z 5


Triptych Triptych Karin Slaughter

K tehle knizce jsem si chtel jen odskocit od meho oblibeneho fantasy. Rikal jsem si, ze zacnu cist a stejnak to nedoctu, je to preci jen mnou ne-zrovna oblibeny zanr detektivek. Ale no... jak bych to rekl... knizku jsem docetl do konce behem 3 dnu a zejmena zaver, ktery jsem cetl 5 hodin v kuse do 3 do rana, abych za 3 hodiny vstaval do prace, me nedokazal pustit(docetl jsem kapitolu, sel spat, ale nedalo mi to a po 5 minutach uz jsem zase cetl abych zjistil jak to dopadne s tim "hajzlem"...docetl jsem dalsi kapitolu a sel zase spat...ale po par minutach uz jsem cetl zas dalsi kapitolu ...a tak az do konce)
Kniha je vyborna, ctiva, zabavna a napinava az do konce. Jen priste asi uz to nebudu tak hrotit, v praci to bylo potom celkem peklo :)

29.12.2014 5 z 5


Křest ohněm Křest ohněm Andrzej Sapkowski

Toto je pro me prozatim nejlepsi z prvnich trech knih sagy o zaklinaci co jsem cetl(stale si ale nemuzu pomoct ale dve sbirky povidek Posledni prani a Mec osudu mi pripadnou o dost lepsi). Nicmene doufam, ze bude platit pravidlo, ze s pribyvajicim dilem teto sagy me to bavi cim dal tim vic a 4. kniha bude jeste lepsi :)

21.03.2013 4 z 5


Meč osudu Meč osudu Andrzej Sapkowski

Pěkné čtení, sice mi to připadne slabší než první sbírka, obzvlášť Epilogmi připadne divný. Ale jako celek super.

05.01.2013 4 z 5


Poslední přání Poslední přání Andrzej Sapkowski

Super čtení, zábavné povídky, už se teším na další díl povídek a na celou serii o Zaklínači

23.12.2012 5 z 5


Delikátní Dexter Delikátní Dexter Jeff Lindsay (p)

Z pocatku me to vubec nebralo az sem to chtel vzdat, ale pak se to nejak rozjelo a knizka byla behem par dni prectena.
Oproti predchozimu dilu krok vpred.
Cte se to velmi pekne. Ale chvilemi je to lehce predvidatelne jak dejove, tak i z hlediska zapornych postav.
I tak, proste dobra kniha na odreagovani:)

12.12.2012 4 z 5


Kmotr Kmotr Mario Puzo

Už je to tak 10 let co jsem to četl. Předtím jsem viděl film, který je naprosto skvělý, proto jsem se obával že kniha už mě moc bavit nebude, ale opak byl pravdou, kniha mě naprosto vtáhla a jestli byl film skvělý tak kniha je 2x tak skvělá :)

28.10.2012 5 z 5