SomebodyUnique SomebodyUnique komentáře u knih

☰ menu

Malé ženy Malé ženy Louisa May Alcott

Super úžasná kniha!

23.08.2017


Nevyžádané rady mládeži Nevyžádané rady mládeži Marek Vácha

Bomba! Tuhle knihu jsem přečetla jedním dechem. Je to úplně skvěle propracovaná (snad) příručka pro mladého člověka. Burcující, povzbuzující, ale zároveň jemná. Zkrátka- nová perla současné duchovní literatury.

23.08.2017 5 z 5


Loď Loď Marek Vácha

Tahle kniha je prostě úžasná. Těžko říct, jaké pocity ve mě vzbudila- snad všechny pozitivní, jaké jen existují. Nadchl mě autorův nádherný způsob vyjadřování- je to jazykově velmi kvalitní dílo. Prostě á... nádhera.

23.08.2017 5 z 5


Milované Princezně : milostné dopisy od tvého krále Milované Princezně : milostné dopisy od tvého krále Sheri Rose Shepherd

Nádherná kniha, která čtenářku dokáže obejmout na každé stránce! A k tomu přitahující a pestrá grafika. Tuhle knihu by v knihovně měla mít každá (ne)křesťanka.

23.08.2017


Sestřička Carrie Sestřička Carrie Theodore Dreiser

Tahle kniha patří k pokladům, které se velmi těžko hledají. Zpočátku je příběh velice líbivý, mladé děvče Carrie se stěhuje za sestrou do velkoměsta. Je nesmělá, roztomilá a krásná. Jak už to tak bývá, naletí prvnímu "gentlemanovi" ve vlaku. Těžce zakusí obtížnost najít si dobře placenou práci, sestřin byt jí připadá ponurý a její život prázdný. Přestože doufala, že si zde ve velkoměstě bude žít jako v ráji, do očí jí bije realita, která ani zdaleka neodpovídá jejím růžovým snům. Přestože na konci knihy získá spoustu peněz a je společensky uznávaná, není šťastná. Žije totiž sama a povrchně. Tato kniha dokazuje, že pravé štěstí a smysl nelze najít v povrchních věcech, v majetku, slávě, vnější kráse a bohatství. Velmi doporučuji.

23.08.2017