slunko slunko komentáře u knih

☰ menu

Jackaby Jackaby William Ritter

Příjemně svižné čtení. Určitě si přečtu i druhý díl.

31.12.2016 4 z 5


Virus Virus Kathy Reichs

Knížka se četla výborně (vlastně jsem ji přečetla doslova jedním dechem a to se mi už hodně dlouho nestalo). Na rozdíl od většiny moderních knih "pro náctileté" mi nepřišlo, že je psaná pro pipiny po lobotomii. Postavy byly sice víceméně dvojrozměrné, ale jako rozjezdový díl pro sérii to fungovalo moc dobře.

28.12.2016 5 z 5


Nezapomenutelná Nezapomenutelná J. R. Ward (p)

Jako oddychovka to byl příjemný standard. Děj zcela šablonovitý a očekávatelný, ale jako záplata na únavný den je kniha použitelná víc než dobře.

Za mě ale docela zklamání. Padala jsem u toho nudou. Je to tuctová romantika bez špetky humoru nebo pokusu o jakékoukoli variaci na ohrané téma. Superprincezna a Superdrsoň zjišťují, že Princeznička si vlastně dokáže své střevíčky zavázat i sama a Drsňák není až zas takový badass, jak se nám autorka snažila na počátku vsugerovat. Od autorky Bratrstva temné dýky jsem čekala podstatně víc.

27.12.2016 3 z 5


Síla vášně Síla vášně Amanda Quick (p)

Bezvadná kniha. Jen opravím malou chybku - kniha se v originále jmenuje Fired up.

24.09.2012


Nazvi to osudem Nazvi to osudem Jayne Ann Krentz

Popravdě řečeno, tuto knihu jsem nebyla schopná přečíst - po několika desítkách stran plachtila přes celou místnost do koše. A to mám Krentzovou ráda. Heather je nám představena jako úspěšná podnikatelka, která prorazila se svou firmou úplně sama. Pak se vrátí domů, kde najde pana nepostradatelného, který manipuluje s celou rodinou a stejnou měrou i s Heather. A ze sebevědomé podnikatelky je najednou putička, která sice navenek prská, ale jinak je naprosto neškodná.

Přesto všechno Krentzová psát umí, takže komu výše uvedené nevadí, ať klidně čte. Doporučuju těm, kteří mají rádi romantické knihy plné jisker a šarvátek mezi hlavními hrdiny.

24.08.2012 odpad!