siaga_shotgun siaga_shotgun komentáře u knih

☰ menu

Záškodník Záškodník Marek Chlíbek

Neuvěřitelná snůška blábolů. Když to pan Chlíbek psal, byla jiná doba. Lidi mu to žrali, protože jiné informace nebyly. Oblboval s tím puberťáky, kteří mu uvěřili, že má něco společného se Spetsnaz. Což samozřejmě nemá. Dneska se pan Chlíbek živí tím, že praktikuje např. "magii" a další nesmysly. Za 5.000 Vám očistí duši, obydlí, zbaví Vás duchů nebo strachů. Neskutečný chudák a ještě větší jsou ti, kteří jsou ochotni mu na jeho podvody přistoupit a platit za ně peníze...

02.05.2020 odpad!


Vlkodlak Vlkodlak Marek Chlíbek

Tragická kniha. Všechny návody a doporučení jsou opsány z volně dostupných (na torrentech atp.) ruských knih a příruček z třicátých a čtyřicátých let dvacátého století. Bláboly, nesmysly, někdy úsměvné, jindy návody, které Vás zabijí, pokud je budete následovat. Doslova vyhozené peníze.

02.05.2020 odpad!


Bodyguard: úplný manuál pro osobní strážce Bodyguard: úplný manuál pro osobní strážce Josef Mádl

Člověk, který nic neví o bojových uměních, člověk, který práci bodyguarda nikdy pořádně nedělal, zalitý sádlem a sotva se hýbající, filosof i mnich v jednom, vytvořil knihu o oboru, kterému nerozumí. Nepochopitelné, neuchopitelné, nečtivé a odpuzující. Matoucí, zavádějící, obsahující spoustu nesmyslů. Některé návody zde uvedené, pokud je budete následovat, Vás mohou stát život.

02.05.2020 1 z 5


Manuál bodyguarda Manuál bodyguarda Leroy Thompson

Výborná publikace. Asi nejlepší, co kdy u nás na toto téma vyšla.

02.05.2020 5 z 5


Japonská bojová umění Japonská bojová umění Antonín Nowak

Super počtení. Dovolím si malou hyperbolu - je úplně zbytečné kupovat cokoliv jiného co u nás kdy na toto téma vyšlo - stačí Vám tahle kniha. A ještě dostanete asi 50% informací navíc. A to vůbec nepřeháním. Kniha je super a postavím na ní svojí bakalářskou práci. Děkuji autorovi za zdařilé dílko.

17.10.2019 5 z 5


Vějíř a meč. Kapitoly z dějin japonské kultury Vějíř a meč. Kapitoly z dějin japonské kultury Libuše Boháčková

Pěkná. Doporučuji!

17.10.2019 5 z 5


Dějiny Japonska Dějiny Japonska Zdeňka Vasiljevová

Dobrá kniha, dobré informace, bohužel hodně poplatné své době. Autorka se chtěla hodně zalíbit komunistickému režimu a je to z knihy hodně cítit.

17.10.2019 3 z 5