sabina4546 sabina4546 komentáře u knih

☰ menu

Princezna klamu Princezna klamu Danielle L. Jensen

Pro mě nejlepší kniha roku.

29.10.2023 5 z 5


Prázdné sliby Prázdné sliby Lexi Ryan

Moc se mi do této knizky kvůli nižšímu hodnocení nechtělo, ale ja tenhle příběh miluju. Sice je to inspirované Dvory a ještě asi něčím, ale pro mě čím víc dvorů a víl,tím líp. A ten konec, pecka. Těším se na dalsi díl.

06.09.2022 5 z 5


Půlnoční koruna Půlnoční koruna Sarah J. Maas

Po přečtení 1. dilu jsem byla k serii docela skeptická. Ale to hodnocení jinych čtenářů mi nedalo a docela s nechutí jsem se pustila do 2.dílu a musim rict, ze jsem za to ráda. Moc se mi tento díl líbil a budu v sérii pokračovat. Kniha byla akční a plná zlomů a ten konec byl boží.

18.08.2022 5 z 5


Království těla a ohně Království těla a ohně Jennifer L. Armentrout

Skvělý! Při čtení konce jsem měla i husinu. Těším se na další díl, pro mě must-have.

07.07.2022 5 z 5


Tajemství obsidiánu Tajemství obsidiánu Petra Martišková

Pro mě boží knížka! Dostala jsem vše, co jsem očekávala a to, že se děj odehrává v Praze, kterou miluju a ve městech, která jsou zmíněná a mám je několikrát prochozená... prostě tahle knížka ANO. Je spousta věcí k objasnění, a to bude doufám ve 2. dílu. Je na co se těšit a knížka rozhodne za přečtení stojí.

08.05.2022 5 z 5


Domek v Irsku Domek v Irsku Julie Caplin

Tahle kniha se mi zrovna hodila do mého rozpoložení, a to úplně vším- nádherně popsaná krajina, jídlo, pocity, ale nenudilo mě to, jako kdybych v Irsku také byla (kéžby). Nebylo to zdlouhavé, prostě tak akorát, aby se člověk vžil do situace. V příběhu se stále něco děje a přečetla jsem ji za 2 dny, což se mi moc nestává. Někdy mě kniha nutila k zamyšlení se i nad vlastním životem, ale pozitivně. Oproti Chatě ve Švýcarsku se naštěstí neobjevila žádná nemoc, které v knihách opravdu nesnáším. Za mě 5*!

06.05.2022 5 z 5


Chata ve Švýcarsku Chata ve Švýcarsku Julie Caplin

(SPOILER) Nevím proč, ale tento příběh na mě nezapůsobil. Přišlo mi to zdlouhavé, až moc popisů okolo a nic moc se tam nedělo. Navíc nemám ráda, když jsou v knihách nějaké nemoce. Dobře, infarkt ještě dobrý, ale že se tam bude psát o tom, jak měl Luke leukémii a že v nemocnici poznáš, kdo umře a kdo ne, to pro mě proste není. Sice krátká zmínka, ale me to tu knihu docela zkazilo. Četla jsem i jiné knihy z této série a moc se mi libily. Jen prostě rakovinku prosím ne. Ani konec mě nějak nebavil, z toho ze zbyvalo par stran do konce a Mina byla na nádraží to bylo jasné. To sice u všech knih,co jsem od autorky zatim cetla,ale tady to nebylo nijak nápadité.

23.02.2022 3 z 5


Ráda tě poznávám Ráda tě poznávám Rachel Winters

Moc se mi to líbilo. Příběh je občas natahován, ale vůbec mi to při čtení nevadilo a dostala jsem přesně to, co je napsané v anotaci a na obálce knihy. Doporučuji. :)

27.09.2021 5 z 5


Všechno nejlepší, Anno Všechno nejlepší, Anno Petra Jirglová

Super, dlouho jsem se takhle nezačetla!

27.12.2020 5 z 5


Vztahy a mýty Vztahy a mýty Jan Vojtko

Skvělá kniha, moc dobře se čte, jsou i uvedeny příklady z autorovy ordinace. Pro mě rozhodně přínosné.

10.07.2020


Fáma Fáma Lesley Kara

Vážně super, nemohla jsem se odtrhnout a ani jednu kapitolu jsem se nenudila. Navíc se mi líbilo, jak kapitoly nebyly dlouhé. Doporučuju!

26.04.2020