Sabina.dv Sabina.dv komentáře u knih

☰ menu

Bylo nás pět Bylo nás pět Karel Poláček

Příjemná povinná četba.

07.09.2016 2 z 5


Dcera Dcera Kiera Cass

Když se mi kniha dostala do ruky vůbec jsem netušila co od toho mam čekat, ale naštěstí mě kniha moc mile překvapila. Jelikož jsem si zamilovala předešlé díly tak jsem téhle knize moc šancí nedávala,protože jsem se bála, že se ten děj bude zbytečně táhnout, ale na opak kniha byla napínavá až do poslední stany.
-Kniha se mi jako celek líbila, akorát mi někdy přišlo, že Eadlyn byla hodně rozmazlená. Jinak napínavé až do konce.
Jinak tuhle knihu i předešlé díly moc miluji!!!

07.09.2016 3 z 5


Kdo seje vítr Kdo seje vítr Nele Neuhaus

Nejdřív mě kniha moc nebavila, protože jsem se vůbec nemohla vyznat v těch postavách. I když jsem skoro až na konci pochopila kdo je kdo tak se mi kniha nakonec celkem líbila.

07.09.2016 3 z 5


Hledání Aljašky Hledání Aljašky John Green

Na knize se mi moc líbilo, že nebyla moc předvídatelná. A je to rozhodně nejlepší kniha od Johna Greena co jsem kdy četla, a to jsem četa skoro všechny. :)

07.09.2016 4 z 5


Harry Potter a Kámen mudrců Harry Potter a Kámen mudrců J. K. Rowling (p)

prostě Harry Potter, myslím, že už toto mluví za vše. Já tuto knihu prostě zbožňuji a není jí snad co vytknout takže co jiného než 5hvězdiček. :D

07.03.2016 5 z 5


Svůdné zlo Svůdné zlo Wendy Higgins

Zrovna jsem se nudila tak jsou koukala ne internet co bych mohla číst. Pak jsem narazila na tuto knihu!!! Nejdřív jsem jen tak četla a pak najednou koukám, že už jsem na stý straně. Chtěla jsem se odtrhnout, ale prostě nešlo to. Tato kniha byla a je prostě úžasná. Stejně jako další dva díly. A proto celou tuto trilogii řadím mezi jednu z nejlepších knih co jsem kdy četla.

06.03.2016 5 z 5