REBELKAAAAAA REBELKAAAAAA komentáře u knih

☰ menu

Andělská očista Andělská očista Doreen Virtue

Krásné počtení o tom, jak se očistit od všeho nepotřebného a negativního jak po fyzické, psychické tak i duchovní stránce. Určitě doporučuji, velmi zajímavé, četlo se to úplně samo.

18.08.2019 5 z 5


Srdce stoupá vzhůru Srdce stoupá vzhůru Zdenka Blechová

Hodnotím opět kladně, krásné čtení, lehké, poučné. Moc se mi to líbilo, autorka popisuje své zážitky z dovolené a to, co se tam naučila. Viz mezilidské běžné situace, které mohou kdykoliv a komukoliv nastat. Hodně mi ta kniha dala. Doporučuji.

27.03.2019 5 z 5


Rozhodni se Rozhodni se Vladimír Böhm

Kniha je skvělá, stručná, přehledná, je z toho jasné co a jak, doplněná o osobní příběh autora. Rady, tipy co a jak v sobě zpracovat a jak sám na sobě zapracovat v tom, aby se člověk rozhodnul pro něco v životě ať už je to práce, nebo nějaký nový zvyk. Velmi dobrá kniha, hodně mi dala. Určitě doporučuji, četla se lehce a velmi rychle.

09.02.2019 5 z 5


Karma - Život bez konfliktů Karma - Život bez konfliktů Alexander Svijaš

Kniha se mi četla sama, krásně vše vysvětleno, hodně mi to otevřelo oči. Rozhodně doporučuji každému kdo si stěžuje na svůj život a na nespravedlnost života. Skvělá kniha, doporučuji.

30.10.2018


Karma - Řešení problémů Karma - Řešení problémů Alexander Svijaš

Kniha je nádherná a úžasná. Skvěle vysvětleno jak to vše funguje v životě o tom jak si utváříme svůj život a jak vlastními myšlenkami si dokážeme do života leccos přitáhnout. Hezky vysvětlená nejen karma, ale i síla myšlenky a síla přání. Viz jak pracovat se svým strážcem a jak vlastně naučit se určovat si co a jak do našeho života vstoupí a jak si splnit své sny. Nádhera, knížka mě skvěle zaujala, bavila mě a rozhodně ji doporučuji, krásné čtení :-).

25.09.2018 5 z 5


Karma - Náprava chyb Karma - Náprava chyb Alexander Svijaš

Kniha se mi moc líbila. Konečně věcně, objektivně vysvětleno jak funguje karma. Líbí se mi i to, že kniha nenabádá k žádnému náboženství. Hodně mi ta kniha dala, hezky se mi četla a hodně mi to pomohlo uspořádat si myšlenky a celkově můj názor na karmu jako takovou. Doporučuji všem, kteří se zajímají o duchovno a chtějí pochopit princip života.

10.09.2018 5 z 5


Rodiče a děti aneb Jak si porozumět navzájem Rodiče a děti aneb Jak si porozumět navzájem Zdenka Blechová

Doporučuji, ještě lepší než předešlá kniha Jak porozumět sobě a dětem. Mnohem víc informací, víc zkušeností, příběhů. Rovněž mi knížka hodně dala a doporučuji ji každému kdo někdy řešil a řeší rodinné vztahy, takové ty problémky co vypadají jako drobná nedorozumění o tom to přesně je. Co si kdo řekne a co jak myslí, jak se naučit žít sám za sebe a pro sebe a jak se odpoutat od rodičů coby dítě a jak i rodič má nechat své dítě svobodně žít a nemíchat se mu do života. Doporučuji a chválím.

19.08.2018


Jak porozumět sobě a dětem aneb co je dobré si uvědomit a o čem nevíme Jak porozumět sobě a dětem aneb co je dobré si uvědomit a o čem nevíme Zdenka Blechová

Kniha se mi opět moc líbila, hodně mi to dalo. Rozhodně to doporučuji všem lidem, kteří někdy v životě řešili to proč jim vlastní rodiče nerozumí a proč vlastně už si s nimi nemají toho tolik co říct, nebo když řeší že ten vztah s rodiči už není to co dříve v dětství. Je to celkově o rodinných vztazích a jak přijmout chování svých rodičů a to jací jsou. Dalo mi to hodně, hodně věcí jsem si v sobě urovnala, kniha se mi četla sama. Já si ji pochvaluji.

17.08.2018 5 z 5


Bez pout Bez pout Zdenka Blechová

Kniha se mi moc líbila. Skvěle popsaný děj, četla se mi knížka úplně sama na jeden hlt. Paní Blechová hodně pojednává o vztahu a loučení se svou maminkou, hodně detailně popsané a hodně poučné. Nemusí se to tak úplně vždy vztahovat na smrt jako takovou, ale celkově na odpoutání se od rodiny a závislosti na rodině, což mi hodně dalo a asi zrovna takový typ četby jsem potřebovala. Chválím, doporučuji, hodně mi to dalo a utvrdilo, že v některých věcech to dělám dobře vůči své rodině a někde se mám ještě co učit. Doporučuji každému, kdo řeší takové ty mezigenerační spory, či neshody v rodině se svými rodiči, kdy už dítě je dospělé a rodiče stále zasahují do života svých dětí a také pro ty, kteří se stále bojí žít život podle sebe byť jsou dospělí a to jen proto - co by tomu řekli rodiče.

17.06.2018 5 z 5


Minulé životy aneb čas neexistuje Minulé životy aneb čas neexistuje Zdenka Blechová

Kniha se mi moc líbila, další z knih která se mi četla úplně sama a lehce. Vše hezky vysvětleno a líbí se mi jak paní Blechová propojuje cestování s těmi minulými životy a vysvětluje, že vlastně všechno to dává smysl a že místa, kam nás to táhne a věci, které máme rádi si neseme z minulých životů. Hodně mě kniha zaujala a děkuji za nic, příjemné čtení.

16.06.2018 5 z 5


Tajemství života aneb odtajněná sdělení Tajemství života aneb odtajněná sdělení Zdenka Blechová

Knihu můžu pochválit. Je pěkně napsaná, čtivá, líbí se mi poučení a zkušenosti ze života zde uvedené. Je zajímavostí, že kniha je na černém papíře tištěna a bíle je písmo, trochu mě z toho bolela hlava, ale dobré, četla jsem po kouskách, aspoň mě to trochu brzdilo, že jsem to nepřečetla na jeden hlt. Ale každopádně knihu chválím, je úžasná, hodně mi dala a mohu doporučit. Kniha o života a ze života o tom jak to v životě chodí, čím si člověk prochází a co se vlastně my všichni z duchovního hlediska učíme. Skvěle podané.

14.06.2018 5 z 5


Nemoci pocházejí z emocí aneb vše se dá vyléčit Nemoci pocházejí z emocí aneb vše se dá vyléčit Zdenka Blechová

Kniha se mi moc líbila, dokonale vysvětlené duchovní příčiny nemocí, dokonale vysvětlené a lidsky podané. Hodně mi to dalo, doporučuji každému, komu na sobě a svém zdraví záleží.

24.01.2018 5 z 5


Moje duchovní cesta a channeling Moje duchovní cesta a channeling Zdenka Blechová

Báječná kniha od paní Blechové. Hodně mi dala, v hodně věcech jsem se našla. Líbí se mi shrnutí jejího života, její knižní tvorby a také to, jak se chová člověk, který je slabý a který je silný, v tom jsem se našla hodně. Děkuji za tuto knihu moc a doporučuji lidem, kteří se již v duchovnu nějaký ten pátek pohybují.

20.01.2018 5 z 5


O zdraví úplně jinak O zdraví úplně jinak Jarmila Průchová

Kniha mi přijde hodně zaujatá na makrobiotickou stravu, informace podávané jen jednostranně a přijde mi to lehce přitažené za vlasy. Některé pasáže pravdivé, ale s hodně věcmi tam nemohu souhlasit. Věčně doporučovaná rada - jíst obilí a jíst ho jako první a až potom zeleninu - jako rada na všechno a hlavně na trávení, přitom co má dělat člověk, který má alergii na lepek, nebo celiakii, taková rada by mu fakt nepomohla. Nebo na anémii - příčina je údajně dle knihy v konzumaci nadmíru masa, vajec a živočišných produktů. Promiňte, ale anémii mám i přesto, že jsem 6 let vegetariánka a maso nekonzumuji vůbec a vejce si dám zřídka. Hodně věcí mi přijde nedomyšlených a na hodně věcí nedávají odpovědi. Nebo viz rada na upravení trávení - žvýkejte, žvýkejte a žvýkejte. Nu asi má člověk jen žvýkat :) :).

11.01.2018 1 z 5


Slepičí polévka pro duši matky Slepičí polévka pro duši matky Jack Canfield

Kniha se čte hezky. Ačkoliv to není můj šálek kávy, tak se mi líbila. Krásná sbírka příběhů mezi rodiči a dětmi. Aneb, co dokážou matky udělat pro své děti a jak je mají rádi. Příběhy ze životy, některé až dojmou. Pěkně se to čte a knihu chválím.

28.11.2017 4 z 5


Osud ve svých rukách Osud ve svých rukách Zdenka Blechová

Opět úžasná kniha od paní Blechové. Spousty zajímavých situací popsaných o lidech a každodenních mezilidských záležitostí. Líbí se mi, že paní Blechová vše popisuje ze svého života a přidává své zkušenosti. Kniha se mi moc líbila a hodně mi dala. Skvělé taky ty příběhy o těch svatých místech a přirovnání k současnosti a poučení.

16.11.2017 5 z 5


Jsem zaměstnancem Vesmíru Jsem zaměstnancem Vesmíru Zdenka Blechová

Luxusní knížka od paní Blechové jako vždycky. Spousty poučných a moudrých rad do života. Spousty skvělých až někdy komických situací ze života se kterými se někdy setkal asi každý. Donutilo mě to se zamyslet a i v některých věcích utvrdit, že je tomu skutečně tak. Tuto knížku doporučuji každému pracujícímu člověku a každému kdo si myslí, že se mu pracovně nedaří, nebo nemůže sehnat práci. Knížka se čte úplně sama a je napěchovaná moudrými a dobrými radami a zkušenostmi. Chválím, hodně mi ta knížka dala.

07.11.2017 5 z 5


Dobrá tak akorát Dobrá tak akorát Barbora Šťastná

Kniha se mi opět moc líbila, jako ostatně všechny knihy od paní Šťastné. Odlehčené čtení, čiší z toho nadhled nad jisté situace, nad život. Cítím z toho už takové to zajeté životní tempo ve kterém má člověk jasno a ví co ho činí šťastným. Jsou tam zmíněné leckdy komické situace ze života. Mě se kniha líbila a jen tak dál, pohodové čtení a čte se to úplně samo.

03.10.2017 5 z 5


Jak jsem sebrala odvahu Jak jsem sebrala odvahu Barbora Šťastná

Kniha se mi líbila. Je to příjemné pokračování předchozí Šťastné knihy. Opět je to velmi osobní, někdy komické vypravování ze života autorky s moudrými poznatky, které se naučila a které ji trknuly. Autorka má rozhled a je vidět, že se stále vzdělává a zajímá co se kolem děje. Autorka někdy působí, že se hodně podceňuje a tato kniha právě je o tom, jak leckteré věci přestala řešit a začala je bez výčitek dělat a to se mi na ní hodně líbí. Jako kdyby vnitřně sílila a věřila si víc. Parádní kniha, doporučuji.

26.09.2017 5 z 5


Šťastná kniha Šťastná kniha Barbora Šťastná

Kniha se velmi dobře čte. Ze začátku mě pobavila, druh humoru který můžu. Humor ze života, vtipně podané. Autorka je mi velmi sympatická, píše ze života, praktické věci a celkově rozhled co se dovíte ze života a čemu Vás život naučí. Viz hlavně je to o tom, jak se v denním stereotypu všímat šťastných momentů, jak si víc život vychutnávat a jak nacházet v každém dni to krásné.

19.09.2017 5 z 5