Karma - Život bez konfliktů

Karma - Život bez konfliktů https://www.databazeknih.cz/img/books/66_/66437/mid_karma-zivot-bez-konfliktu-qu9-66437.jpg 4 20 6

Karmické působení v každodenním životě Zdraví a karma Každý člověk po něčem touží. Po kariéře, blahobytu, lásce, rodině, dětech, vzdělání, odpočinku, smysluplné tvorbě - a to zdaleka není všechno. Chceme, aby se nám dařilo. Bohužel ne každému se to splní. Většina z nás žije ve světě problémů a emocí, často negativních. Proč je tomu tak? Můžeme udělat něco ke snadnému a rychlému vyřešení problémů, dostat se k vytčenému cíli způsobem, který by nám přinášel jenom potěšení? Jak se můžeme naučit žít klidně a s radostí bez zbytečných emocí? Pokud se vám takové otázky vynořily v mysli, je tato kniha určena právě vám. První vydání... celý text

Žánr:
Duchovní literatura , New Age

Vydáno: , Eugenika
Originální název:

Karma - žizň bez konfliktov


více info...

Zirvith
Zirvith
19.12.2019 3 z 5

Kniha není úplně špatná, ale tohle vysvětlení karmy mi moc nesedí, aspoň co se týče těch idealizací apod. Karmu beru trochu v jiném pojetí, ale každopádně je v knize popsáno a vysvětleno pár zajímavých věcí. Takže alespoň za přečtení to určitě stojí, i když se mi kniha nečetla zrovna nejlépe.

REBELKAAAAAA
REBELKAAAAAA
30.10.2018

Kniha se mi četla sama, krásně vše vysvětleno, hodně mi to otevřelo oči. Rozhodně doporučuji každému kdo si stěžuje na svůj život a na nespravedlnost života. Skvělá kniha, doporučuji.


vltavínka
vltavínka
19.01.2017 5 z 5

Velmi čtivým a lidským způsobem vysvětlena problematika karmy. Opravdu výborně psané.

jewarix
jewarix
05.11.2016 3 z 5

Obsah knihy byl velmi zajímavý, způsob, jakým byla kniha napsána, mi nesedl za to 3 hvězdičky.

LadaMaa
LadaMaa
24.12.2012

Právě čtu tuto knihu. Mám problémy-a kdo nemá..s celým životem. Se spoustou věcí si nevím rady-zkoušela jsem už nějaké věci, hledala vysvětlení-bez nějakých valných výsledků. I když jsem teprve na 77 straně, ráda bych se podělila o dojem z knihy. Pro ty, kdo si neví rady, stejně jako já a alespoň trochu věří je tato kniha tím pravým pro vysvětlení příčin a následků. Vážně jo... L.

Garik
Garik
07.07.2011

alebo Ku šťastiu rýchlo a ľahko
Kúpte, nasýťte sa poučeniami a posolstvami, a hneď bude váš život prechádzkou ružovým sadom. A ak aj nie, aspoň budete vedieť, prečo (za to, že máte pos..tú karmu, si môžete sami, jasné?). Asi tak.
Ďalší guru predáva klasické a stále módne múdra á la New Age.