packaaaa packaaaa komentáře u knih

☰ menu

Poslední oběť Poslední oběť Richelle Mead

Ke knize jsem se dostala spíše, že jsem byla zvědavá jak hodně se to liší od filmového zpracování, první díl se mi četl tak nijak, jelikož jsem viděla o co tam jde už z toho filmu, ale jakmile jsem si přečetla druhý díl.... Nemohla jsem se odtrhnout, další díly mě uplně pohltily. Obdivuji že to není pořád to stejný, každá knížka o upírech je v něčem opravdu jiná.... Určitě doporučuju každýmu, koho zajímají knihy o upírech atd. ;)

10.08.2015 5 z 5


Vampýrská akademie Vampýrská akademie Richelle Mead

Ke knize jsem se dostala spíše, že jsem byla zvědavá jak hodně se to liší od filmového zpracování, první díl se mi četl tak nijak, jelikož jsem viděla o co tam jde už z toho filmu, ale jakmile jsem si přečetla druhý díl.... Nemohla jsem se odtrhnout, další díly mě uplně pohltily. Určitě doporučuju každýmu, koho zajímají knihy o upírech atd. ;)

10.08.2015 5 z 5


Souboj Souboj Nancy Lindsay Jones Holder

Na tento díl jsem se hodně těšila a předčil má očekávání. Přečetla jsem ji za 2 dny, což normálně nečtu, ale od této knížky né a né se odtrhnout! :) Nikdy jsem nevěřila Justinovi a měla jsem pravdu. Vždy jsem chtěla a věřila už od prvního dílu, že Trick je něco víc a i tak s Edem ;)
Určitě si jí někdy přečtu a nejen tenhle díl, ale celou serii ;)

04.04.2015 5 z 5