NiKub NiKub komentáře u knih

☰ menu

Výměna Výměna Robyn Harding

No Ofka. Co k ní říct, trošku poděs, trošku psycho holka. Kniha nebyla špatná ale byla jsem ráda, že končí, Konec byl hodně zajímavý. Toť z té knížky vše co za to stálo.

19.04.2024 2 z 5


Někdo zůstává Někdo zůstává Laura Kneidl

(SPOILER) Třetí díl zároveň poslední díl ze série Někdo. Ze všech dílu přečtený nejrychleji.
Aliza a Lucien.
Půlka knihy byla jen o tom jak Aliza vydává knížku a s Lucienem se zřídka někde setkají. Ona nemá čas vydává knížku o jídle a on zabrán do učení a práce jen aby mohl uživit sebe a svoji sestru.
Od půlky se začalo něco dít a děj se dával do pohybu. Jen bylo předvídatelné co se stane. Když Aliza měla hlídat rebelskou sestru Amicu, stala se lehká nehoda. Lucien se rozešel s Alizou a pak už člověk jen věděl co se bude dít.

25.02.2024 4 z 5


Nedotýkej se mě Nedotýkej se mě Laura Kneidl

(SPOILER) No začátek jsem docela hltala. Zajímalo mě, jak to vlastně dopadne.Jenže pak přišla část kdy Luca slavil narozeniny a od té doby knížka byla nudná. Každý večer jsem se přemlouvala abych knížku dočetla. Strašně se to táhlo. Nečekala jsem už od knížky nic. Ale i přesto zvrat přišel poslední 4 kapitoly jsem jen četla nemohla jsem přestat. Čekala kdy konečně ten ulízacen Alan dostane co mu patří. Už jsem si říkala že to musí přijít. Jenže najednou Sage odchází od Lucy a konec. Jako vážně? No nic jdu pro další díl a doufám, že mě knížka bude bavit po celou dobu čtení.

26.01.2023 3 z 5


Sen, který se naplnil Sen, který se naplnil Luca Di Fulvio

Co k tomu říct. Prostě Fulvio. Každou jeho knížku prostě miluji. Umí vtáhnout do děje. Obchod s bílým masem, děvky, zlo a dobro. Jako v každé ,,pohádce” víme co zvítězí. Baron a Amos. Dvě osoby kvůli kterým jsem chtěla kolikrát vstoupit do děje a poslat je k ledu. Tak moc mě jejich povaha vytáčela. Ale díky nim jsem knihu přečetla během pár dnů abych se ujistila že dobro vítězí

07.11.2022 5 z 5


Za hranou Za hranou Meredith Wild

(SPOILER) Vau. Knihu jsem dočetla. Čekala jsem něco jako v předchozích dílech. Že půlka bude jen samé kecičky a pak nějaké zmínky o sexu. Tahle kniha byla úplně o ničem jiném. To že Liv najednou měla dva muže a oni o sobě věděli v dnešním světě není nic nového. Čekala jsem že konec knihy bude o tom že si vybírá jednoho z nich fandila jsem Ianovi) a úplný boom. Ne jen že zůstala s oběma ještě porodila dceru.Všechny tři díly byli dobrá oddechovka ale nic co bych mohla číst za pár let znovu

10.08.2022 3 z 5


Do plamenů Do plamenů Meredith Wild

Vanessa a Darren. Dvojce se mi líbila ze sukničkáře na chlapa co mu stačí jedna žena. Díl byl v mnoha případech předvídatelný a i přesto jsem byla občas překvapená. Tihle dva mě bavili o hodně více než předešlá dvojce. Mrzí mě že o Vanessině práci tam bylo víc než dost a o jeho práci se psalo na začátku a aby se neřeklo tak na konci.Erotické chvilky byli vesměs stejné jako u prvního dílu. Kniha nepatří mezi mé Top v žánru erotiky ale super oddechovka a určitě se těším na příběh Olívie :)

04.08.2022 3 z 5


Povídky o nelásce Povídky o nelásce Michal Viewegh

Knihu jsem ani nedočetla. Od začátku mi to nedávalo smysl a kolikrát jsem se musela vrátit zda mi něco neuniklo.

21.05.2022


Jeho zákusek Jeho zákusek Penelope Bloom

Rayan a Emily. No řekla bych, že tohle byl zatím nejslabší díl ze série.
Přišlo mi, že nejedná o dospělé osoby ale o dva puberťáky. Měla jsem velký problém knížku dočíst

18.05.2022


Jeho banán Jeho banán Penelope Bloom

Knížka ze začátku nebyla vůbec čtivá. Až ke konci se začala číst dobře. Spíše taková oddechovka.

08.05.2022


Zachraň nás Zachraň nás Mona Kasten

Řekla bych, že tohle byl nejslabší příběh z celé série. Jak jsem měla Jamesa ráda tady mi lezl na nervy. Posledních pár stránek byl docela zajímavý ale toť vše. Na to jak jsem se na poslední díl těšila jsem dost zklamaná

20.04.2022