Nikolesa Nikolesa komentáře u knih

☰ menu

Past Past Andrew Fukuda

Furt nevím co si o této sérii myslet , první díl se mi zdál ze všech nejlepší , druhý byl taky dobrý, ale do čtení závěrečného dílu jsem se nutila. Dočetla jsem ji jen kvůli zvědavosti co se stane na konci . Stálo to za to , protože konec byl velmi překvapivý .

23.06.2016 3 z 5


Jmenuji se Ester: Jsem gamblerka Jmenuji se Ester: Jsem gamblerka Ivona Březinová

Jsem velmi ráda , že nám učitelka dala tuto knížku do povinné četby. Není zbytečně dlouhá a čte se velmi rychle. Ester mi přijde nejlepší ze všech knih.

14.02.2016 5 z 5


Pátá vlna Pátá vlna Rick Yancey

Bomba! Přečetla jsem ji jedním dechem . Postavy mi jsou velmi sympatické.. Hlavně Cassie. Po přečtení jsem měla furt nutkání přemýšlet jak bych tohle všechno zvládla já. I děj je velmi zajímavý, při pasážích s Evanem jsem se musela usmívat. Někdy jsem byla i dojata. Tato knížka má vše co by měla dobrá knížka mít. Doporučuju .

14.02.2016 5 z 5


Nekonečné moře Nekonečné moře Rick Yancey

Knížka byla velmi čtivá,sice ne jak první díl. Na knížku jsem se velmi těšila , neříkám že by to pro mě bylo zklamání to vůbec ne .. ale nebyla tak dobré jak Pátá vlna . Na mě byly až moc dlouhé pasáže o Esu. I ten konec mě nenavnadil tak jako ten předchozí , ale i tak si určitě prečtu 3. díl . Postavy jsou velmi sympatické , hlavně Cassie.

14.02.2016 4 z 5