NicolettaViolet NicolettaViolet komentáře u knih

☰ menu

Trýzeň Trýzeň Cat Clarke

Kniha mne zaujala už prvním výrokem spisovatelky a to: "Pohřeb bez těla, je jako svatba bez nevěsty." Kniha se četla jedním dechem a velice mne bavila,oči jsem od ní nemohla odlepit a zároveň jsem se těšila, až jí dočtu, protože mne zajímalo, co bude na konci. Všem mohu knihu vřele doporučit.:-)

30.03.2014 5 z 5


Terapie láskou Terapie láskou Matthew Quick

Hodně nezáživná kniha....půlka knihy byla pouze o fotbalu, fotbalu a zase o fotbalu..To už potom začne člověka nudit a nemá chuť knihu dočítat. Každopádně by se autor měl trochu zamyslet nad tím, zda vůbec jeho kniha měla zásluhu stát se světovým Bestselerem....

30.03.2014 1 z 5


Patnáctiletý kapitán Patnáctiletý kapitán Jules Verne

Patnáctiletý kapitán mne natolik oslovil, že jsem od knihy nemohla odlepit oči. Hltala jsem to jedním dechem. naprosto geniální dílo Julesa Verna.

27.03.2014 5 z 5


Dvacet tisíc mil pod mořem Dvacet tisíc mil pod mořem Jules Verne

Úžasná kniha. Jak já bych si přála mít ten originál z roku 1870... to by bylo naprosto dokonalé. Celkově mám Julese Verna velice ráda a všechny jeho knihy. Konkrétně tato kniha je velice napínavá, zajímavá.

27.03.2014


Anatomie lži Anatomie lži Dan Brown

Velice napínavý děj, moc mne to ohromilo. Určitě si tuto knihu přečtu ještě jednou....

27.03.2014 5 z 5


Odkaz Stonehenge Odkaz Stonehenge Sam Christer (p)

Strašně se mi líbil způsob, jakým autor psal tuto knihu. Líbilo se mi, jak přeskakuje děje a vždy jeden skončí, tak, že nadáváte, abyste přečetli co nejrychleji další kapitolu a dostali se zpátky k té předchozí a mohli to dočíst...ale ono ejhle..opět to skončí napínavě. Myslím, že tato kniha se velice povedla a mohu vřele doporučit.

27.03.2014


Pád Pád Lauren Kate

Tato kniha mne již od začátku velice překvapovala. Bylo až nevídané, jak jsem se dokázala nádherně vcítit do situací, které autorka v knize popisovala. Ve své podstatě jsem se i s hlavní postavou ztotožňovala, což mne mile překvapilo. Tuto knihu a další zbylé díly mohu jen doporučit. :-)

27.03.2014