monika2457 monika2457 komentáře u knih

☰ menu

Předloha pro vraždu Předloha pro vraždu Eva Mašková

Další skvělá kniha na kontě této autorky. Děj vás zcela pohltí do napínavé české detektivky, kde mladá bývalá policistka Andrea přebírá iniciativu ve vyšetřování vraždy. Napětí stoupá a postupně jsou odhalována tajemství a motivace všech postav, což dodává knize skvělý náboj.

12.08.2023 5 z 5


Hodinky Hodinky Veronika Jonešová

Knihu Hodinky si jistě oblíbí každý, kdo má rád značnou dávku romantiky. Autorka nám přináší emocionálně poutavý příběh, který se prolíná mezi minulostí a budoucností dvou hlavních hrdinů. I přestože se román občas může zdát naivní, dokáže vás vtáhnout do děje a zanechává chuť pro pokračování. Přidávám hvězdičku i za to, že si mladá spisovatelka vydala knihu sama. Těším se na to, co přinesou další díly.

15.06.2023 5 z 5


Pozlacená klec Pozlacená klec Eva Mašková

Jak už to u autorky znám, má vždy skvěle promyšlený děj, který vás napíná jako strunu až do samého konce. Jedná se o krátkou novelu, která překvapí dobře vykreslenými postavami, záhadnou smrtí a detektivní pavučinou, která se postupně rozplétá. Těším se na další pokračování v podobě detektiva Daňka a jeho kolegyň.

05.12.2022 5 z 5


Povídky pod psa: Slepičí polévka pro psí duše Povídky pod psa: Slepičí polévka pro psí duše Eva Mašková

Oddychová a čtivá kniha nejen pro milovníky psů, která vás dostane z psího útulku rovnou na hrad. Můžete se těšit na vtip i nadsázku již od samého začátku, kdy vás postupně dějem provází hlavní psí hrdina Oskar. Odpočinkové čtení v podobě povídek s humornými komentáři (pesemesky, chybovat je lidské a odpouštět psí) je prostě skvělé! Krásné zpracování knihy také velmi chválím.

05.12.2022 5 z 5