Povídky pod psa: Slepičí polévka pro psí duše přehled

Povídky pod psa: Slepičí polévka pro psí duše https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/497105/bmid_povidky-pod-psa-stX-497105.jpg 5 7 7

Z psího útulku rovnou na Hrad? Proč ne, když máte pes-appeal a víte, jak svět vrtí ocasem. Flanderský bouvier Oskar vás provede prvním rokem v nové smečce. Komentuje hradčanské hemžení lidí a psů bez servítků, ale pro slabosti bližních má pochopení – chybovat je lidské, odpouštět psí. Humor a nadsázka potěší nejen pejskomily, ale i milovníky staré Prahy. Dobrodružství psích přátel Blanky, Oskara, Puga a Richarda, stejně jako příběhy jejich páníčků, malostranských sousedů, nabízejí milé čtení do neklidné doby.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Povídky pod psa: Slepičí polévka pro psí duše. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (7)

bruntal
04.01.2023 5 z 5

Originální, milé, inteligentní, oddychové, místy veselé, jindy dojemné vyprávění psa Oskara, protkané noblesou i jemným šibalstvím. Kniha mi formou vyprávění připomíná Gartha Steina (Umění závodit v dešti) říznutého tím nejlepším od P.G.Wodehouse či Jamese Herriota v kombinaci s vyprávěními Ivanky Deváté. Těším se na další autorčiny knížky.

monika2457
05.12.2022 5 z 5

Oddychová a čtivá kniha nejen pro milovníky psů, která vás dostane z psího útulku rovnou na hrad. Můžete se těšit na vtip i nadsázku již od samého začátku, kdy vás postupně dějem provází hlavní psí hrdina Oskar. Odpočinkové čtení v podobě povídek s humornými komentáři (pesemesky, chybovat je lidské a odpouštět psí) je prostě skvělé! Krásné zpracování knihy také velmi chválím.


Accord0847
03.12.2022 5 z 5

originální pojetí hlubokého vztahu k psímu miláčkovi formou transpozice svérázného psiska na hlubokomyslného spisovatele.. vtipný mix psího světa do světa lidí, vlídné příběhy do nevlídné doby a navíc humorné ilustrační provedení. Rozměr akorát do ruky, milý dárek ke každé příležitosti :-)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Povídky pod psa: Slepičí polévka pro psí duše v seznamech

v Přečtených5x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených1x
v Chystám se číst3x
v Chci si koupit5x

Štítky knihy

psi humor člověk a pes české povídky útulky pro zvířata

Autorovy další knížky

2023  73%Vražedné předsudky
2021  83%Pozlacená klec
2023  82%Předloha pro vraždu
2022  97%Povídky pod psa: Slepičí polévka pro psí duše
2024  80%Pouto krve