Mona... Mona... komentáře u knih

☰ menu

Neber to jídlo tak vážně Neber to jídlo tak vážně Týna Skalická

Kniha není úplně špatná, ale při čtení jsem měla pocit, že se nedozvídám nic nového, a všechno už dávno vím. Měla jsem pocit, že se na mnoha stránkách neustále dokola omílá "jíst můžeš vše- i pizzu a čokoládu, ale pokud chceš být zdravý a hubnout, hlídej si množství a tato jídla doplňuj těmi výživnějšími" a "vše stojí na kalorickém deficitu a ve všech jídlech by měly být přítomny jak bílkoviny, sacharidy, tuky a také ovoce nebo zelenina". Ano, pro někoho to můžou být důležitá zjištění, ale tohle všechno už bylo řečeno na autorčině Instagramu a můžete si to přečíst zadarmo. Jak už jsem psala, kniha není špatná, ale chtělo by to nějakou přidanou hodnotu, a ne pořád dokola opakovat tu samou věc, akorát u jiné potraviny. Čekala jsem prostě víc.

27.01.2021 2 z 5


Koruna Koruna Kiera Cass

POZOR SPOILER!
Podařilo se mi najít tuto stránku, věnovanou této skvělé sérii. Na tomto odkazu se nachází i maličko delší epilog. Je až úplně na konci děje knihy :)

http://theselection.wikia.com/wiki/The_Crown

PS: jsem moc ráda, že si Eadlyn vybrala toho, po kterém její srdce toužilo :) fandila jsem mu od samého začátku, i když to měl hodně složité :)

14.08.2017


Stmívání Stmívání Stephenie Meyer

Podařilo se mi úspěšně přečíst prvních 100 stránek. Pak jsem usla nudou. Takže knihu nehodnotím, protože je nedočtená.

26.06.2014