Mitchie77 Mitchie77 komentáře u knih

☰ menu

Noční hudba Noční hudba John Connolly

Rozhodně kniha, která putuje mezi mé nejoblíbenější. Tajemné, zvláštní a divné. Chvilkami jsem si říkala, co to čtu. Ale rozhodně stojí za to. Úžasné nápady a autorova představivost.
Vyzdvihnout musím povídku Caxtonova soukromá knihovna & knižní depozitář a na ní navazující Holmes na scéně. Úžasný nápad, škoda jen, že není celé další kniha o literárních postavách, které se dostali do reality vlastní slávou.

30.06.2018 5 z 5


Strážci příběhů Strážci příběhů Mechthild Gläser

Bohužel uspěchané a příliš rychlé. Úžasný nápad vstupovat do knih, který bych moc ráda viděla rozvinutý. A že by se rozvinout dal.

22.02.2018 4 z 5


Praha noir: čtrnáct povídek předních českých spisovatelů Praha noir: čtrnáct povídek předních českých spisovatelů * antologie

Na knize jsem ocenila zařazení na různá místa v Praze. Některým povídkám to přidalo na zajímavosti, jak jsem si místa spojila s vlastními zážitky. Hlavně proto, že určitá místa navštěvuji několikrát do měsíce.

14.07.2017 4 z 5


Seznam tajných přání Seznam tajných přání Lori Nelson Spielman

Opravdu pěkná, oddechová knížka. Začetla a přečetla za deštivé odpoledne.

27.01.2017 5 z 5


Proč? 13x proto Proč? 13x proto Jay Asher

Silná, hezká knížka. Škoda jen toho obalu, který je snad pro úplně jinou knihu. Přečetla jsem ji za jeden den jen s teplým čajem a stoprocentně jsem si jí užila. Doporučuji!

02.01.2017 5 z 5