Michaela823 Michaela823 komentáře u knih

☰ menu

Sedmikrásky Sedmikrásky Kristina Ohlsson

To me proste bavi. Zezacatku odlisne deje, ktere pak splynou v jeden a souvisi spolu. Urcite prectu dalsi :)

06.12.2016 5 z 5


Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

No to jsou ty dnešní "bestsellery". Přijde mi, že v dnešní době je bestseller kniha, kterou přečtou i lidi, co nečtou nebo nevím. Kniha není špatná, ale rozhodně to není žádný top. Musela jsem se do čtení docela nutit, ale konec byl nakonec fajn, to mě i bavilo. Takže za mě tři hvězdičky. Knížka špatná není, ale je to spíš oddechovka, než knížka, do které se zažeru.

05.10.2016 3 z 5


Andělé strážní Andělé strážní Kristina Ohlsson

Tak to bylo něco. Jedním dechem přečtená kniha. Určitě přečtu další knihy od této spisovatelky. Napínavá po celou dobu, těšila jsem se až to dočtu a zjistím jak to skončí až je mi nakonec líto, že už jsem ji dočetla.

08.09.2016 5 z 5


Dítě zvané „To“ Dítě zvané „To“ Dave Pelzer

Velmi zajímavá knížka, moc mě bavila a přečetla jsem ji jedním dechem. I když jsem musela párkrát rozdýchávat, co se s malým Davidem vlastně dělo. Určitě doporučuji a klobouk dolů před Davidem, že to vše přežil. Jen škoda, že všechny tři díly se nedají koupit v češtině. Mám pouze v angličtině.

03.08.2016 5 z 5


Dívka v pavoučí síti Dívka v pavoučí síti David Lagercrantz

Na knížky pana Larssona to nemá, což se dalo očekávat. Ale i přesto mě knížka bavila, byla napínavá a líbila se mi postava Kamily. Chtělo by to ještě další pokračování a ukončit i tuhle linii.

31.07.2016 4 z 5


Malý princ Malý princ Antoine de Saint-Exupéry

Pamatuji si, jak nám učitelka češtiny říkala, že někteří knížku nenávidí a někteří jí milují, já jsem ta, co ji nenávidí, četla jsem ji jako malá na základce a pak i na střední a prostě tak i tak se mi vůbec nelíbí.

29.01.2016 1 z 5


Bridget Jonesová: Láskou šílená Bridget Jonesová: Láskou šílená Helen Fielding

Poslední díl Bridget mi přišel úplně nejlepší a nakonec i s hezkým koncem. Mám ráda britský humor, takže za mě super :)

29.01.2016 5 z 5