michaela0885 michaela0885 komentáře u knih

☰ menu

Mlhovina Mlhovina Amy Kathleen Ryan

Takové neslané, nemastné.. Asi spíš mířeno na mladší generaci, která by dílo mohla ocenit.

20.04.2017 2 z 5


Cizinka Cizinka Diana Gabaldon

Knihu jsem začala číst díky seriálu, avšak nutila jsem se do čtení :( Vůbec mě to nebavilo a kolikrát jsem musela uznat, že v seriálu (asi poprvé) to vymysleli lépe než v knize. Druhou knihu jsem ani nedočetla.

17.04.2017 3 z 5


Elixír Elixír Alma Katsu

Zbytečně dlouhé, předlouhé natahování, snad aby kniha měla více stran. Skoro celou knihu jsem čekala co se stane, že konečně začne akce.. Opravdu jsem se musela nutit abych knihu dočetla.

17.04.2017 2 z 5


Dvůr mlhy a hněvu Dvůr mlhy a hněvu Sarah J. Maas

*Může obsahovat spoilery*

Ke Dvoru Růží a trní jsem se dostala přes skleněný trůn. Throne of Glass miluju, ale toto.. toto bylo něco neuvěřitelného a v tuto chvíli cítím, jako by ve mě zela prázdná díra, protože nemůžu číst třetí díl. Dvůr mlhy a hněvu překonal veškeré mé očekávání a na konci, jsem se modlila ke spisovatelce, že jestli jejich pouto zruší, budu ji do smrti nenávidět a už nikdy žádnou knížku si od ní nepřečtu :D To mě přivádí i na další myšlenku, že má v úmyslu sérii o 6 knihách (+2 novely). Původně měla být série o 3 knihách, ale 6? Mám hrozný strach, že se s Feyre a Rysandem něco stane a to by změnilo celé mé vnímání této série knih.

Kniha naprosto úžasná, až se bojím, že mě žádná kniha dlouho neuchvátí jak tato.

17.04.2017 5 z 5


Selekce Selekce Kiera Cass

Celou triologii jsem přečetla za pět dní i s chozením do práce! Naprostá bomba a úplně mě mrzí, že je konec! Lehce se čte a nemůžete se odtrhnout!
Ještě si přečíst čtvrtý díl a snad mě osloví stejně jako jeho předchůdci :) Všem doporučuji!

29.07.2016