Majii Majii komentáře u knih

☰ menu

Napsáno krví Napsáno krví Chris Carter

Ch. C. patří k mým oblíbencům, ale tentokrát velké zklamání. Jeho nejslabší kniha, jako by bez děje....

31.08.2021 2 z 5


Smrtící tajnosti Smrtící tajnosti Robert Bryndza

Mazec....trochu jsem odhalila vraha, ale naprosto mě šokolal důvod!! Toto musíte přečíst!

01.03.2020 5 z 5


Citlivé místo Citlivé místo James Patterson

Bez komentáře, J. Patterson mě ještě nezklamal.

04.01.2019 5 z 5


Ledové sestry Ledové sestry S.K. Tremayne (p)

Byla to má první kniha od S.K.T. Říkala jsem si, že je na čase zkusit po Pattersonovi, Carterovi, Nesbo, Lars a Kepler ...atd něco nového a pozvat ho do mé knihovničky. Velký omyl přátelé, tam nepůjde. Nuda od začátku až po řekněme 4 kapitoly od konce. Kniha je překombinovaná, zbytečně roztažená, nic se v ní neděje, pořád se řeší kdo je které dvojče. Trošku zajímavější je konec, ale řekla bych předvídatelný....

05.11.2018 1 z 5


Uzel Uzel Dominik Dán

Překvapení?...ani by nemuselo být, vždyť má perfektní recenze, ale přesto, byla jsem skeptická. Knížka mě dostala po pár stranách a stejně jako P. Frýbort, stal se D. Dán mým \"domácím\" VIP spisovatelem. Knížka Uzel je psaná způsobem , který mi vyhovuje a i když v ní není krve po kolena, tak z ní mrazí. Vážně to tak bylo? Jasně, jen někteří už zapomněli a nebo chtějí zapomenout. Koupila jsem si další dvě od D. Dána. Škoda jen, že jich je méně přeloženo do ČJ a e- knihy.

05.02.2018 5 z 5


Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

Senzační čtení. Nejsem žádný akademik a tedy je pro mě důležité jen jedno měřítko - ČTIVOST. Tato kniha mi byla doporučena tu na Databázi knih po výzvě - Poraďte ....a nelituji. Okamžitě po dočtení knihy, kterou jsem přečetla za tento víkend a díky tomu byla moje rodina i na skromném obědě ( nebyl čas na náročné vaření) jsem si koupila i Noční lov. Děkuji spisovateli za dobrou knihu, která vtáhne a nepustí a lidem, kteří tu na DK obětují trochu času a poradí. Hezké čtení přátelé.

05.06.2017 5 z 5


Stalker Stalker Lars Kepler

Perfektní, chytne a nepustí.

08.08.2016 5 z 5