Lucien123 Lucien123 komentáře u knih

☰ menu

Spolčení hlupců Spolčení hlupců John Kennedy Toole

Absurdně vtipné! Nevím jak bych to jinak popsala. A také mě jímá podezření, že bych 100x radši poklábosila s Ignáciem než s paní Levyovou!!!

15.08.2014 5 z 5


Závan klíčovou dírkou Závan klíčovou dírkou Stephen King

Byl to opravdu svěží závan. Nechala jsem se zase chvilku unést do Středosvěta mladého Rolanda, který mě asi nikdy nepřestane fascinovat. Jsem též potěšena, že jsem se mohla seznámit blíže s Jamiem Rudorukým. Možná by měl King takových výletů zpět podniknout více, ale asi by pak vše ztratilo na svém nezaměnitelném kouzlu.

09.10.2013 4 z 5


A uzřela oslice anděla A uzřela oslice anděla Nick Cave

Až moc živě jsem se nořila do bažiny s ním.. Skličující a zároveň fascinující. Prostě Nick Cave.

13.05.2013 5 z 5


Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

To je ono bejby.. :-D Dost mě iritovalo vyjadřování v knize a stále dokola opakované věty. Kolikrát jsem už přeskakovala celé odstavce, to se nedalo. Kazilo mi to obrázek, který jsem si o postavách v příběhu vytvářela. Ale je to možná i tím, že nejsem na takový žánr uvyklá. Každopádně se to četlo jak po másle a bylo to velmi uvolňující zážitek. :-) Samozřejmě pro zarputilé filosofy to není. :-)

13.05.2013


Černočerná tma Černočerná tma Stephen King

První kniha z těch "novějších" co jsem od páně Kinga přečetla. Jsem nadšená. Dost jsem na něj zanevřela po přečtení ságy Temná Věž. Říkala jsem si, co ještě lepšího z něj může vypadnout, pro mě to byl jeho vrchol. Ale moc jsem se pletla a mám tedy co dohánět :-). A těším se na to.

19.01.2013 5 z 5