LilianKate LilianKate komentáře u knih

☰ menu

Věž zkázy Věž zkázy Michaela Burdová

Četla jsem první dva díly a na tenhle už se těším.Jenom by mě zajímalo jak ty co uz hodnotili můžou vědet jaká ta knížka bude :)

05.09.2011


Ségra, prober se! Ségra, prober se! Thomas Brezina

Opravdu hezká knížka pro holky tak do 11.Sama sem celou tu edici četla a v tom věku bych jí dala 5 hvězd.

26.08.2011 4 z 5


Princezna Viktorie Princezna Viktorie Thomas Brezina

Už si ji sice moc nepamatuji ale vím že se mi moc líbila.

26.08.2011 4 z 5


Pátračka Gilda Pátračka Gilda Jennifer Allison

Je to moc hezká knížka i když už teď ve 13 si myslím že pro trochu mladší než jem já.Četla jsem ji asi v 11 a přišla mi úžasná a napínavá.Je to pěkná originální knížka a stojí za to si ji přečíst.

26.08.2011 4 z 5


Město z kostí Město z kostí Cassandra Clare (p)

Když jsem knížku četla moc se mi líbila až na to že mi Clary přišla trochu pomalá.Pak jsem si v knihovně půjčila další díly ale nevím proč vůbec se mi nechtělo je číst.Tak nevím co je pro mě v tom příběhu špatně.Dávám 3 hvězdy.

26.08.2011 3 z 5


Malý princ Malý princ Antoine de Saint-Exupéry

Stačí jedno:miluju tuhle knížku

24.08.2011 5 z 5


Eragon Eragon Christopher Paolini

Někteří tu píší že Eragon je příšernost a spousta dalších urážek a mají u tohoto komentáře zatím 10+.Podle toho co píší mi připadá že si myslí že knížkám hodně rozumí a asi je to i pravda.Zároveň si ale myslím že jsem toho přečetla hodně a Eragona mám ráda není to moje nejoblíbenější knížka ale patří k těm hodně oblíbeným.Je sice pravda že není nejoriginálnější ale že by někoho přímo vykradla? Upřímě mám prošlou celou knihovnu a nenašla jsem jinou knížku se stejným nápadem kromě jedné české která je vydaná o 3 roky později a očividně Eragona kopíruje.Nic proti vám co to píšete ale myslím že každý má právo na vlastní názor.Promiňte ale to že se mi líbí Eragon a mám tu knížku ráda ještě neznamená že jsem omezenec který nic nepřečetl.

24.08.2011 4 z 5


Jantarové kukátko Jantarové kukátko Philip Pullman

Je to úžasná knížka asi moje nejoblíbenější. Je škoda že tu není i první vydání Jantarový dalekohled protože v prvním překladu je podle mě knížka mnohem hezčí

24.08.2011 5 z 5


Harry Potter a Kámen mudrců Harry Potter a Kámen mudrců J. K. Rowling (p)

Dodneška si pamatuji jak jsem k pololetnímu vysvědčení v první třídě dostala tuhle knížku.Děj už jsem znala z filmu ale chtěla jsem si ji přečíst.Sotva jsem uměla číst takže jenom první kapitola mi zabrala několik večerů.Hrozně se mi líbila a myslím že je dobře že právě tohle je první knížka kterou jsem přečetla,protože díky ní jsem začala hodně číst a objevila další úžasné knížky.

24.08.2011 4 z 5