LadyElisa LadyElisa komentáře u knih

☰ menu

Pěšec Pěšec Skye Warren

Přelouskáno za večer, těším se na další díly! Asi mám crush na dalšího Gabriela.

10.06.2022 3 z 5


Ten den Ten den Blanka Lipińska

Tohle se fakt nedalo. Jedno velké zklamání, závěrečnou část už číst nebudu.

01.12.2021 1 z 5


Perla Perla Tiffany Reisz

Zvědavost je potvora, která mi nedala spát a jistými obavami jsem se pustila do třetího dílu. Dostala jsem, co jsem čekala - Galerie byla jedna z nejhorších knih toho žánru, Růže se mi vcelku líbila, ale Perla představila nové dno erotických románů. Kniha je naprosto příšerná, tímhle klenotem si autorka opravdu moc nepomohla. Další knihy od T. Reisz číst nehodlám.

04.10.2021 1 z 5


Tři (s)prostá pravidla Tři (s)prostá pravidla Nikki Sloane

Tak tahle kniha byla trefou do černého, velmi čtivá se silným erotickým nábojem. Těším se na další díly. :)

28.06.2021 5 z 5


Kontroverzní princezna Kontroverzní princezna Jodi Ellen Malpas

Jodi opět dokázala, že je královnou současné literatury pro ženy, její knihy přímo hltám a i tuto knížku jsem si nesmírně užila. Princezna rebelka - Adeline a neodolatelný král Hollywoodu Josh - je to pohádka pro velké holky, ale mě se moc a moc líbila. Ten konec byl tedy dosti akční. Snad se nad námi nakladatelství XYZ smiluje a vydá druhý díl, protože ho nutně potřebuji! :)

30.04.2021 5 z 5


Jeho zákusek Jeho zákusek Penelope Bloom

Tenhle díl byl o moc lepší než Třešničky, během čtení jsem se neustále smála popichování Ryana s Emily, Williama s Hailey, no a Bruce a jeho důstojnický převlek jsem si vážně užila. :)

24.04.2021 4 z 5


Důvodné pochybnosti Důvodné pochybnosti Whitney G. (p)

Turbulence nasadila laťku dost vysoko, Výpověď také. Očekávání od Důvodných pochybností byla velká a knížku jsem po dočtení zavírala se zklamáním. Zkrátka mi tahle jednohubka moc nesedla. Příliš se mi nelíbil hlavní hrdina, některé jeho myšlenkové pochody jsem nechápala a u Aubrey zrovna tak. Nicméně, kniha je to čtivá, právnické prostředí velmi zajímavé a originální.

24.04.2021 3 z 5


Růže Růže Tiffany Reisz

Po rozčarování z Rudé galerie, která byla dost možná jedna z nejhorších knih minulého roku, si Růže vedla o trochu lépe než první kniha ze série. Plus dávám za řeckou mytologii, sice poupravenou, ale snaha se počítá. :)

05.02.2021 3 z 5


Nemilosrdný král Nemilosrdný král Meghan March

Na knihu jsem velice těšila a rozhodně ani v nejmenším nezklamala! Dějově mi knížka připomíná Alfu od Jacindy Wilder. :)

23.01.2021 5 z 5


Americký král Americký král Sierra Simone

Opět přečteno za necelý den, jsem beze slov. Knížka mě nechala totálně rozloženou, protože autorka si pro nás přichystala v Králi oslňující paralelu jedné dávné legendy. Nezbývá než knihu vřele doporučit a snad Baronet přinese více knížek od této skvělé spisovatelky. A milostnými scénami se v knize rozhodně nešetřilo! :D

27.11.2020 5 z 5


Americký princ Americký princ Sierra Simone

Přečteno za necelé tři hodiny. Americká královna mě zcela překvapila, jak milostným trojúhelníkem, tak i skvěle napsanými postavami, ale od Amerického prince jsem čekala ještě více. Je tu více Ashe a Embryho, Greer a Ashe, nakonec i Greer, Embryho a Ashe. Děj už byl v této knize lehce předvídatelný a některé scény opravdu hodně přitažené za vlasy, ale i tak se mi druhý díl líbil a nedočkavě vyhlížím pokračování. Ať žije král! :)

02.10.2020 4 z 5


Sexy srážka Sexy srážka Helena Hunting

Mé první setkání s touto autorkou, které dopadlo na výbornou. Určitě vřele doporučuji a těším se na další knihy od skvělé Heleny. :)

28.06.2020 5 z 5


Americká královna Americká královna Sierra Simone

Přelouskáno za den, dávám 10 hvězdiček z 5. Chci hned další díl! Kniha je velice smyslná, napětí mezi hlavními hrdiny je přímo elektrizující. Ash nebo Embry? Přece oba dva. Konec je napínavě otevřený.

11.06.2020 5 z 5


Výpověď Výpověď Whitney G. (p)

Přečteno za dvě hodinky, autorka opět nezklamala a naservírovala nám další perlu v podobě neustálého špičkování mezi Tarou a plyšákovým méďou - Prestonem. Směle se pusťte do čtení a nebudete litovat. Playlist tu je skutečně vyladěný. :)

20.05.2020 5 z 5


Ukradený polibek Ukradený polibek L. J. Shen

Musím dát plné hodnocení, kniha mě naprosto pohltila a přečetla jsem ji jedním dechem za necelé tři hodinky. Někdy byla Frankie na facku, stejně tak i Wolfe, ale chemie mezi nimi byla úžasná. Takže doporučuji. :)

30.04.2020 5 z 5


44 kapitol o 4 mužích 44 kapitol o 4 mužích B.B. Easton

V této knize jsem se zmýlila. Styl psaní mi nesedl a knížka mě přestala bavit už po pár kapitolách, nicméně začátek vypadal velmi slibně, ale pak už to postrádalo smysl. Do druhého dílu už nepůjdu. Netflix chystá podle tohoto dílka i seriálovou adaptaci, třeba překvapí...

13.04.2020 odpad!


Neznámý manžel Neznámý manžel Sylvia Day

Oddechová jednohubka na jedno odpoledne.

27.02.2020 4 z 5


Věčná vášeň Věčná vášeň Audrey Carlan

Tuhle perlu jsem dala téměř na jediný zátah, prostě nešlo přestat. Postupně budované napětí mezi Viv a Trentem přímo sršelo jiskrami. Rozhodně mnohem lepší než Calendar Girl, kterou jsem ani nedočetla. Nezbývá než vydržet do června, kdy se podíváme na Dashe s Amber. P.S. Po přečtení budete hledat nejbližší studio jógy. :D

21.02.2020 5 z 5


My My Elle Kennedy

On mě nadchl a My ještě víc. Potřebuji další plyšovou dávku Wesse a Jamieho :)

19.11.2019 5 z 5


On On Elle Kennedy

Wau, to byla pekelně čtivá jízda. Běžím pro pokračování :)

11.11.2019 5 z 5