Kropacova.terez Kropacova.terez komentáře u knih

☰ menu

Jsou světla, která nevidíme Jsou světla, která nevidíme Anthony Doerr

Tak za mě bohužel velké zklamání a po dlouho době kniha, kterou jsem nedočetla.
Knížka mě hned zaujala popisem i hodnocením.... skoro nic se tam nedělo a vůbec jsem se nemohla začíst. Krátké kapitoly a skoky mezi příběhy, postavami a časem, mi v tom udělal takový zmatek, že jsem ji nakonec odložila...

12.07.2019 2 z 5


Žena v okně Žena v okně A.J. Finn (p)

Knížka se mi líbila, plná zvratů, konec jsem nečekala, ikdyž už mi přišel trochu přehrocený... Autorův styl psaní mi úplně nesedl. Jsem ráda, že jsem si ji přečetla, ale znovu už se k ní asi nevrátím.

12.07.2019 2 z 5


Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

Kniha se dobře čte, ale chvílemi mi přišly události v knize dost přehnané, hlavně na konci knihy a celkové vyřešení případu, jako kdyby to autorka potřebovala najednou rychle ukončit. Hlavní hrdinka Erika mi moc sympatická nebyla. Knihu jsem dočetla, ale moc mne nenadchla.

21.10.2018 1 z 5


Utajovaný projev Utajovaný projev Tom Rob Smith

Kniha Dítě číslo 44 se mi líbila více, ale i druhý díl mne bavil. Pár věci mi v knize přišlo nesmyslných a přehnaných, ale i tak bych knihu doporučila :)

13.11.2017 5 z 5


Dítě číslo 44 Dítě číslo 44 Tom Rob Smith

Chvilku mi trvalo, než jsem se do knížky začetla, ale pak jsem se od ní nemohla odtrhnout a určitě stojí za přečtení. Film podle knihy je ale strašný. Takže jedině kniha, na film se ani nedívejte

13.11.2017 5 z 5


Syn Syn Jo Nesbø

Od knížky jsem se nemohla odtrhnout. Dobře napsáno a Nesbo opět nezklamal!

13.11.2017 5 z 5


Vražedná pomsta Vražedná pomsta Suzanne Collins

Druhý díl mi přišel o malinko slabší než díl první, ale i tak mě kniha bavila, byla napínavá a plná překvapení, knihy od spisovatelky Collins se pěkně čtou. Nejvíce se mi líbilo zakončení, když se Katniss zase povede obejít tvůrce her a dostat se z arény :)

21.01.2016 5 z 5


Síla vzdoru Síla vzdoru Suzanne Collins

Třetí díl z celé trilogie je nejslabší, chvilkami mě kniha nudila, ale i tak mě na konci překvapila. Přišlo mi, že autorka se snažila co nejrychleji dopsat třetí díl a sérii ukončit, protože třetí díl už nemá takovou energii a není tak napínavý jako předchozí dva díly. Knihu jsem dočetla jen proto, abych věděla jak to celé skončí, ale i tak koupení knihy nelituji a ráda se k celé trilogii vrátím :)

21.01.2016 4 z 5


Hry o život Hry o život Suzanne Collins

Kniha je určitě lepší než filmy, myslím, že ten kdo nečetl knihu těžko pochopí celý film. Kniha je ale výborná, dobře napsaná, hezky se čte, je napínavá a pořád Vás to nutí číst dál. Z celé trilogie je tento díl nejlepší.

21.01.2016 5 z 5


Divergence Divergence Veronica Roth

Knížka je skvělá, dobře se čte, ale přijde mi, že po Hunger Games se s takovými knížkami roztrhl pytel... Neříkám, že je to špatně, jen si jsou ty knihy trochu podobné :) Ale film podle knižní předlohy se mi vůbec nelíbil a kdybych nečetla knihu, tak film ani nedokoukám.. Takže knížky jsou určitě lepší :)

20.01.2016 4 z 5