KlarushO KlarushO komentáře u knih

☰ menu

Láska bez scénáře Láska bez scénáře Tina Reber

Až do půlky knihy jsem čekala a čekala... bohužel marně. Kniha mi přišla prázdná a děj až moc jednoduchý s jedním klišé za druhým. Všechno bylo tak málo uvěřitelné, že jsem se stěží začetla na delší dobu než na pár desítek minut. Bohužel jsem knihu ukončila v půlce, jelikož se jen nerada nutím dočítat knihu která mě nebaví a jejíž konec je zřejmý již po první kapitole. Od knihy toho prostě očekávám víc než jen neuvěřitelnou pohádku se sexy hlavním hrdinou. Za mě tedy pouze 2*

13.02.2015 2 z 5


Buď se mnou Buď se mnou J. Lynn (p)

Zbozňuji tuhle autorku. Zbožňuji všechny její knihy a zbozňuji i tuto knihu.
Krásný příběh, který vás pohltí a nepusti. Kniha která vám dovolí snít. Příběh plný lásky, naděje a života. VŠEM VŘELE DOPORUČUJI :)
Snad bude ještě více takto skvělých autorů...

13.02.2015 5 z 5


Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

Musím přiznat, že chápu poměrně nízké hodnocení této knížky, nikoho určitě nepřekvapí, když řeknu, že kniha byla až příliš předvídatelná a co se hloubky týče... no :D Občas jsem musela přestat číst, chytit se za hlavu a ptát se: "To jako vážně?!" Občas jsem i pár pasáží jen přelétla pohledem. A kdykoliv jsem uvidela slovo "vnitřní bohyně" chtělo se mi brečet, vraždit, obracet oči v sloup, nebo to všechno zaroveň.
ALE přes to všechno se mi přece jen na knize něco líbilo... jsem nejspíš strašná romantička, ale v téhle knize jsem se snažila všechny chyby přehlédnout a užívat si ty momenty, kdy se k sobě hlavní hrdinové pomalu přibližovali a pomalu bortily své zdi.Otevírali se jeden druhému a začali si navzájem měnit životy.
Za mě tedy 3*
Nemyslím, že je kniha až tak špatná, když od ní neočekáváte nic jiného, než trochu ronantiky, trochu víc sexu a vyplnění volného času.

16.01.2015 3 z 5


Počkám na tebe Počkám na tebe J. Lynn (p)

Úžasné!!
(Někdy prostě nejsou slova potřeba ;) )

16.01.2015 5 z 5


Život jedna báseň Život jedna báseň Colleen Hoover

Úžasná kniha, od které jsem se nemohla ani odtrhnout. Strašně se mi líbily básně, protože měly hloubku a byly originální. Stejně tak celá kniha měla příběh, který nám nemá jen zkrátit dlouhou chvíli, ale taky nám má něco dát... připomenout, že život se s nikým nemazlí a my bychom se k němu měli postavit čelem a ne jen zbaběle utíkat. Místy dojemný a smutný příběh jde ruku v ruce s láskou, nadějí a štěstím.
Všem vřele doporučiji. :)

16.01.2015 5 z 5


Bez naděje Bez naděje Colleen Hoover

Nenávidim ty chvíle, kdy přemýšlím, jestli si nějakou knihu přečíst nebo ne, a zbožňuju ty chvíle, kdy si říkám o co jsem mohla přijít, kdybych si ji nepřečetla. Tahle kniha patří k těm, nad kterými se na konci zastavíte a cítíte ten zvláštní pocit, tu krásnou otupělost a zklamání, že už jste na poslední stránce. Je to kniha od které jsem čekala jen pár romantických scén, pár rozchodů a pak Šťastně až na věky. Ale kniha má mnohem víc, má příbeh, má duši a hrdinku která mi snad ani jednou nelezla na nervy. Je prostě dokonalá! Co říct dál... snad jen: "Nic víc nepotřebuju, než popelník, tuhle hru, tenhle ovladač, lampu a tebe Deane Holdere. To je všechno co potřebuju."
Prostě úžasné...

05.01.2015 5 z 5