Katy169 Katy169 komentáře u knih

☰ menu

Kroniky prachu Kroniky prachu Lin Rina

Naprostá dokonalost. Přečteno jedním dechem a určitě se ke knize ještě někdy vrátím. Bylo to milé, nenáročně, člověka to vtáhne do děje, postavy pěkně vykreslené...i když je kniha docela obsáhlá, nic z děje bych nevynechala..naopak bych klidně nějaké věci či události ještě dotáhla nebo se k nim ještě vrátila...a také by mi nevadil nějaký epilog o pár let později.. ;) ale to už je spíš takové rýpání..opravdu tomu nemám moc co vytknout

23.05.2020 5 z 5


Rituál Rituál Sergej Djačenko

Právě dočteno a mám lehce rozporuplné pocity. Na tuto knížku jsem se opravdu těšila, jelikož jsem nedávno viděla i film, ke kterému je předlohou a z filmu jsem byla nadšená (opravdu doporučuji, ale v originále s max. cz titulkama). Nicméně ikdyž je knížka předlohou, od filmu se docela hodně liší (jména postav,...) a film se mi zdál dějově více promyšlený a lépe ukončený. V knize byly dějové momenty, které by tam ani být nemusely, také mě občas štvalo chování hlavní hrdinky i to, jak byla popisována. A konec? Jako vážně? Fakt jsem si říkala, že mi snad chybí poslední stránka...nebo aspoň nějaký poslední závěrečný odstaveček. Na druhou stranu tam byly i hezké pasáže a citáty, které si určitě někam poznamenám. Také se mi opravdu líbí obálka knihy. Knížku si určitě ještě někdy přečtu a na film se podívám ještě několikrát. :)

07.10.2019 4 z 5


On On Elle Kennedy

Zatím nejlepší gay román, jaký jsme četla. Pokud se člověk chce odreagovat a pobavit a má rád tuto tématiku, je to kniha přesně pro něj. Splnila veškerá má očekávání a už se nemůžu dočkat na další díl.

30.08.2019 5 z 5