Kathrine Kathrine komentáře u knih

☰ menu

Trápení Trápení Richelle Mead

Kniha si mě získala hlavně neotřelým námětem a skvělým zpracováním. Musím přiznat, že jsem si touhle knihou nebyla jistá, ale nakonec jsem jí podlehla a pořídila si jí a zatím toho nelituji.
Měla jsem Georginu celkem ráda, ale občas mi vážně lezla na nervy. Seth? Co k němu napsat...snad jen to, že s ním zatím nemám problém. Roman? S tak nesympatickou postavou jsem se snad ještě nesetkala. Opravdu jsem si ho neoblíbila a to mě překvapilo, protože mám raději zápornější postavy, ale ON mi skutečně vadil...už na samém začátku (Je to jen můj názor).
Děj byl napínavý a poutavý, ale někdy nudný a zdlouhavý, ale i tak se rozhodně těším na to, až si přečtu druhý díl ;)

13.05.2015 4 z 5


Dech Dech Sarah Crossan

Abych byla upřímná, tak jsem čekala něco podstatně jiného. Knihu jsem několikrát odložila, ale pak jsem se rozhodla a dočetla jí...
Jsem si téměř jistá, že mi nesedlo psaní v přítomném čase a navíc ze tří pohledů, což bylo podle mého nepřehledné a dřív, než jste se stačili zorientovat v tom, co se stalo Alině, tak jste byli např. Quinna. Nutno také podotknout, že nápad to byl brilantní, ale to zpracování pokulhávalo, takže si netroufám dát více, než jen 3 hvězdy.
P.S. Kniha měla, ale i pozitivní stránky. Byla plná akce a občas i zvratů :D

13.05.2015 3 z 5


Čarodějka stínů Čarodějka stínů Kalayna Price

Úžasná knížka :D Už při prvním objevení Deatha jsem věděla, že to bude nej. postava z celé knihy :) Na druhou stranu jsem hned věděla, že Falina ráda mít nebudu, takže jsem zvědavá, jak celý tento ,,milostný trojúhelník'' dopadne :)
Kniha byla napínavá, chytlavá a v určitém směru pro mě nová, protože já moc knížky s čarodějkami nečtu, takže nemám moc s čím srovnávat :)

05.03.2015 5 z 5


Tajemství upírů Tajemství upírů Lisa Jane Smith

Nejdříve jsem knížku odkládala, protože jsem vážně nevěděla co čekat od autorky Upířích deníků, které mě moc nenadchly, nicméně jsem udělala velkou chybu. Kniha se četla sama a byla vážně i docela napínavá. Hodně mě tam štval bratr hlavní hrdinky, takže jsem měla chuť tu knížku zase zavřít, ale i přesto jsem to dočetla a nelituju toho. Bylo to super a v určitém směru i lehce nové...

05.03.2015 5 z 5


Zelený děs Zelený děs Joseph Thomas Sheridan Le Fanu

Knihu jsem přečetla za jednu noc a musím přiznat, že mě u některých částí příjemně mrazilo v zádech. Pohodové čtení a skvělý námět...

03.01.2015 5 z 5


Mrazení Mrazení Maggie Stiefvater

Kniha se četla sama. Bylo to pohodové čtení a poutavý děj, protože mě hrozně zajímalo, jak to s těma dvěma nakonec dopadne. Hodně příjemná zkušenost byla i ta, že kniha byla napsaná ze dvou pohledů což příběhu dodávalo jisté kouzlo. Už se těším, jak si přečtu i zbylé díly.

26.12.2014 5 z 5


Začátek cesty Začátek cesty D.M. Cornish

Kniha mě příjemně překvapila...nebyla jsem si jistá, co mám čekat, ale rozhodně jsem se nenudila. Bylo to oddychové, pohodové a zábavné čtení. Už se chystám na další díl...

05.12.2014 5 z 5


Návrat Návrat Lisa Jane Smith

Tohle je díl ve kterém jsem si Stefana opravdu oblíbila, ale nic se nezmění na tom že Damon je nejlepší. Ze začátku jsem si řekla: What??? To si ze mě dělá srandu??? Elena se vznáší??? Jo, to mi připadalo fakt divný, ale po prvních pár stránkách jsem se začetla. Opravdu jsem se od knihy nemohla odtrhnout. Doporučuji.

26.08.2014 5 z 5


Mrtvá čarodějka přichází Mrtvá čarodějka přichází Kim Harrison

Opravdu pěkná knížka, ale některé části mě moc nebavily a nakonec jsem se musela hodně snažit abych to dočetla, ale svého rozhodnutí nelituji. Byla to zajímavá knížka i když jsem se občas ztratila v ději. I přesto si jí rozhodně přečtěte.

26.08.2014 5 z 5


Hodný, zlý a nemrtvý Hodný, zlý a nemrtvý Kim Harrison

Tento díl se mi zdál o něco lepší chytlavější než první do prvního jsem se musela dokopat abych ho dočetla, ale tady jsem si ke knížce sedla a bylo těžké se od ní odtrhnout. Tady jsem taky přestala mít ráda Nicka. Bylo to napínavé čtení. Našla jsem tady snad všechno. Nemá cenu psát víc prostě si to musíte přečíst :)

25.08.2014 5 z 5


Soumrak Soumrak Lisa Jane Smith

Můj nejoblíbenější díl no nemám slov

24.06.2014 5 z 5


Probuzení Probuzení Lisa Jane Smith

Na rozdíl od ostatních knihu oceňuji z důvodu odlišnosti. Charakter postav je o něco jiný a to se mi líbí. Přiznávám Elena je tady fakt mrcha,ale v dalších dílech Ne. V seriálu mi připadá Stefan divnej a Damon je samozřejmě ten lepší,ale po přečtení jsem si Stefana oblíbila.
A jestli chcete fakt upíří deníky podle seriálu tak si přečtěte Stefanovy deníky

24.06.2014


Na pokraji zkázy Na pokraji zkázy Henry H. Neff

Napínavé čtení

24.06.2014 5 z 5


Pád Pád Lauren Kate

Začátek těžký na pochopení,ale nakonec v tom mám jasno. Daniel mě trochu rozčiloval,ale pak po tom pochopení děje mi ho bylo i líto. Cam je.........no nebudu to komentovat. Nechtěla bych být na místě Luce. Hodně se mi líbila část ve které se ti dva poperou. Fakt super knížka.( Podle popisu jsou fakt hezcí:-) )

23.06.2014 5 z 5


Vzpoura Vzpoura Andrea R. Cremer

Začátek celkem nuda,ale pak opravdu napínavé a opět zábava

23.06.2014 4 z 5


Oběť Oběť Andrea R. Cremer

Autorka dala dohromady pěknou sérii se smutným konce( aspoň teda pro mě). Hrozně mě naštvala smrt jedné postavy, ale to k tomu patří. Kořeny si neplánuju přečíst, protože tímhle dílem už jsem sérii zakončila

23.06.2014 5 z 5


Smečka Smečka Andrea R. Cremer

Knižka super až na pár věcí kolem Shaye a řeknu to za použití dvou slov: Nesnáším ho!!!

23.06.2014 5 z 5