Kačka195 Kačka195 komentáře u knih

☰ menu

Vikomt, který mě miloval Vikomt, který mě miloval Julia Quinn

Za mě super!!! Jsem z příběhu úplně nadšená. Chemie mezi Kate a Anthonym byla neskutečná. Kniha se četla sama.
Knihu jsem začala číst díky Netflixu.Tentokrát jsem zvolila opačný postup (prvně kniha, pak až seriál) a musím říct, že to bylo spíš na škodu. Byla jsem pak ze seriálu strašně zklamaná, do příběhu v knize má daleko. Hodně!!! A to jsem se tak těšila.

28.03.2022 5 z 5


Tyran Tyran T. M. Frazier

Mam z tohoto dílu rozporuplné pocity. Příběh byl dobrý, zajímavý, ale kniha je strašně sprostá a to mi na ní vadí. Nemohla jsem si na to za celou dobu zvyknout.
V tomto díle mi připadal King takový namyšlený a vůbec se mi jeho charakter nelíbil.
Kniha mě zaujala až v půlce, kdy přišel ten největší zlom. Bylo to kruté, ale děsně napínavé.
Jinak musím říct, že konec mě dojal!! :)

05.10.2021 3 z 5


Pád lorda Draysona Pád lorda Draysona Rachael Anderson

Kniha se mi moc líbila. Hlavní postavy byly úžasné, stejně jako celý příběh. Jediné, co bych knize vytkla byl vleklý děj ke konci knihy, ale jinak super.

29.09.2021 4 z 5


Vévoda a já Vévoda a já Julia Quinn

Ke knize jsem se dostala poté, co jsem zahlédla seriál na Netflixu a musím říct, že mě mile překvapila. Prvně jsem ji srovnávala se seriálem, ale nakonec to hodnotím jako dva různé příběhy, protože v seriálu to vše bylo jinak než v knize. Za sebe musím říct, že se mi více líbil příběh z knihy, dávalo mi to větší smysl a hlavně se mi Daphne v knize líbila daleko víc. Byla velmi vtipná a energická, což mi v seriálu nepřišlo.
Jsem moc ráda, že jsem se ke knize dostala.

06.01.2021 5 z 5


Ve vichru Ve vichru Sabrina Jeffries

Za mě trošku slabší než první díl, ale i tak se mi kniha moc líbila a dobře se četla. Konec mě opravdu překvapil, to jsem od knihy nečekala, že to bude až tak napínavé nebo spíš tak, já nevím, děsivé. :D

25.11.2020 3 z 5


Svatba s Winterbornem Svatba s Winterbornem Lisa Kleypas

Krásný příběh! Škoda, že jsem na čtení neměla tolik času, protože věřím, že bych knihu přečetla jedním nebo dvěma dechy. Tak moc se mi ten příběh líbil - dej byl čím dál tím zajímavější. Winterborne byl úžasný a o Helen ani nemluvě. Už se těším na další díl :)

08.07.2020 5 z 5


Chladnokrevný ničema Chladnokrevný ničema Lisa Kleypas

Moc pěkný a vtipný příběh. Ze začátku jsem byla unešená, ale ke konci už mé nadšení sláblo. Místy mi to přišlo zdlouhavé. Zbytečně dlouhé popisy nedůležitých věcí. Ale i tak se mi kniha moc líbila a těším se na další díl.

06.06.2020 4 z 5


Hra Hra Elle Kennedy

Tak to bylo úžasný!!! Za mě nejlepší díl série. Tento příběh mě strhl hned od začátku a Hunter byl prostě skvělej.

02.06.2020 5 z 5


Risk Risk Elle Kennedy

Pěkný příběh, ale za sebe musím říct, že jeden z nejslabších, co se týče této nebo předchozí série. Ale i tak jsem si čtení užila.

31.05.2020 3 z 5


V bouři V bouři Sabrina Jeffries

Tak to bylo moc pěkné! Krásný romantický příběh, který se mi zapíše do paměti. Už se těším na další díl, snad bude aspoň z poloviny dobrý jako ten první.

26.02.2020 5 z 5


Nečekaně vévodkyní Nečekaně vévodkyní Valerie Bowman

Moc pěkný příběh. Některé dialogy mě opravdu pobavili, dokonce jsem se často smála i nahlas. Kniha se moc dobře četla.

21.02.2020 5 z 5


Zkrocení rebela Zkrocení rebela Suzanne Enoch

Za mě jedna z nejlepších knih, které jsem četla. Postavy jsem si zamilovala hned na začátku.
Krásné :)

17.02.2020 5 z 5


Všechno je jednou poprvé Všechno je jednou poprvé Iva Lecká

Musím říct, že tuto knihu jsem četla jen kvůli čtenářské výzvě a i přesto, že má pouze 135 stran, jsem ji skoro nemohla dočíst. Pořád jsem ji odkládala. Nebyl to můj šálek čaje.

01.02.2020 1 z 5


Lov Lov Elle Kennedy

Moc pěkné! Musím říct, že po sérii Off-campus mi tam přišlo málo sexu. Nevěřila jsem, že budu čekat na první sexuální scénu až do strany 237. To mě překvapilo. Zpětně mi to ale vůbec nevadí. Moc hezký příběh, vtipné dialogy, ostatně jako vždy a úžasné postavy. Vždy mám radost, když se v knize objeví některá postava z minulých dílů. Musím říct, že Garett je pro mě prostě stále numb.1, ale výlet k Tuckovi mě rovněž potěšil.... Už se ale těším na Brennin příběh :)

15.01.2020 4 z 5


Spolubydlící Spolubydlící Beth O’Leary

Super! Super! Super! Z knihy jsem nadšená. Tak neotřelé téma, plno romantiky, úžasné postavy a perfektní dialogy, které mě rozesmály. Kniha se mi moc líbila, až mě mrzí, že už jsem ji dočetla.

07.12.2019 5 z 5


V moci lásky V moci lásky Suzanne Enoch

Musím říct, že na začátku jsem z knihy byla strašně zklamaná. Strašně mi vadil styl psaní. Dlouho trvalo, než jsem pochopila kdo je kdo a oč tam vlastně jde. Hrozně mi vadilo, že byl příběh psaný Er-formou, ALE!!! vydržela jsem asi do 60. strany a pak jsem se do toho tak začetla, že jsem knihu ani nechtěla odložit. Er-forma mi pak úplně přestala vadit. Místy jsem se musela dialogům smát nahlas, jak byly vtipné.Takže nakonec mohu s klidem říct, že se mi kniha moc líbila a zanechala ve mně velmi dobrý dojem.

28.11.2019 4 z 5


Plán Plán Elle Kennedy

Myslím že název knihy se měl místo PLÁN jmenovat spíš TRPĚLIVOST!! Tucker byl naprosto úžasný. Dokonalý džentlmen, který snad v reálu ani neexistuje. Sabrina mě místy vytáčela, jak to zbytečně dělala těžší. Každopádně si myslím, že to bylo krásné zakončení série.
A musím dodat, že u části, kde Garrett navrhoval jména nebo když přinesl panenku bez hlavy, jsem se musela smát nahlas.

22.11.2019 5 z 5


Skóre Skóre Elle Kennedy

Naprosto parádní. Allie a Dean se mi moc líbili. U scény v koupelně jsem se opravdu hodně nasmála. :)

03.11.2019 5 z 5


Omyl Omyl Elle Kennedy

Za mě krásný příběh, který se dá přečíst téměř jedním dechem.

01.11.2019 5 z 5