izrael izrael komentáře u knih

☰ menu

Palindrom Palindrom E. Z. Rinsky

Co to bylo? Za me dobrej úlet! Já se neskutečně bavila, konečně trochu jiná detektivka, ti 2 "chlapci" detektivové nemají chybu. Konec byl lehce úspěchany a cekala jsem lepší rozuzlení za to body dolů, ale jinak jedna z nejlepších knih co jsem četla za poslední dobu.

13.05.2021


Srdcerváč Srdcerváč Boris Vian

Při čtení Viana jsem si vždycky jen říkala, kam ten chlapec na to chodil, to nemohl napsat aniž by nebyl pod vlivem - evidentně byl. Každopádně mě jeho knihy baví, protože to co vymyslel on, tak snad nikdo (takového podobného autora jsem ještě neobjevila).

23.11.2016


Zloděj kufrů Zloděj kufrů Arnošt Lustig

Od Lustiga jsem přečetla více knih, ale řekla bych, že tato byla pro mě zatím nejtěžší na čtení. Ze začátku dost krkolomné, moc mi neseděl styl psaní, přijde mi odlišný od předešlých knih. Pořádně mě kniha chytla až tak za polovinou. Ale jinak velmi silný příběh, kdy si zase znovu uvědomíte, čeho byli zrůdní nacisté schopni a stále mi to rozum nebere.

23.11.2016


Šitíčko Šitíčko Marjane Satrapi

Můj první komiks od této autorky. Musím říct, že tak dlouho jsem se už nenasmála jako u této knihy. Ženy na celém světě jsou stejné, se stejnými problémy a radostmi. Super kniha!!

30.08.2016 5 z 5