HermioneWeasley HermioneWeasley komentáře u knih

☰ menu

Hádův chrám Hádův chrám Rick Riordan

Skvělá kniha, asi nejlepší od Riordana, co jsem četla. Nejednou jsem byla dojatá a dokonce došlo i na slzy, a mě jen tak něco nerozbrečí. Líbílo se mi, že se tak nějak pořád něco dělo, díky čemuž jsem se nemohla odtrhnout.

28.08.2017 5 z 5


Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Jack Thorne

V knize se objevuje spousta faktů nesouhlasících s originální sérií, což mi na knize vadilo asi nejvíc. Pak mi tam taky chyběl ten magický dojem, kterým mě jinak série Harry Potter naplňuje. A konečně to nejpodstatnější - název. Kniha by se měla jmenovat spíš Albus Potter, protože Harry tu vystupuje jako vedlejší postava.

14.05.2017 1 z 5


Půlnoční koruna Půlnoční koruna Sarah J. Maas

U téhle knihy jsem měla stejné pocity jako u Hunger Games: Síla vzdoru. Začátek byl skvělý, prostředek byl nejlepší, potom zemřela jedna z mých oblíbených postav a postupně jsem ztrácela chuť číst dál, ale na konci se mi ta chuť zase vrátila.

03.02.2017 4 z 5


Will Grayson, Will Grayson Will Grayson, Will Grayson John Green

Knihu jsem přečetla za čtyři dny a absolutně mě pohltila. Radši jsem četla část, kterou psal John Green, ale kniha se mi líbila jako celek.

21.09.2016 5 z 5


Aliance Aliance Veronica Roth

Ze začátku se mi kniha líbila, ale potom mi přišla každá kapitola nudnější než ta předchozí a kniha mě tak nějak přestala bavit, ale řekla jsem si, že ji nějak dočtu. Na konci mě kniha začala znovu bavit, ale i když jsem věděla, jak to dopadne, konec a hlavně epilog mě zklamal.

21.09.2016 3 z 5


Síla vzdoru Síla vzdoru Suzanne Collins

Číst celou sérii mě bavilo, přestože (už zase) zemřela moje oblíbená postava. Souhlasím s Misha 11, konec mi přišel otevřený a uvítala bych k sérii i nějaký dodatek (možná i z pohledu někoho jiného, Katniss jsem si nějak zvlášť neoblíbila).

23.03.2016 5 z 5


Harry Potter a relikvie smrti Harry Potter a relikvie smrti J. K. Rowling (p)

U mě je to best kniha 4ever.

23.03.2016 5 z 5


Papírová města Papírová města John Green

Prolog mě trochu nudil, potom mě kniha začala bavit (nejvíce třetí část, a bavila by mě ještě víc, kdyby tam byla i Angela). Konec mě sice trochu překvapil, ale jinak se mi Papírová města opravdu líbila.

23.03.2016 5 z 5