hekute hekute komentáře u knih

☰ menu

Stín pochybnosti Stín pochybnosti Simon Booker

(SPOILER) Včera jsem tuto knihu přečetla na jeden zátah- od odpoledního kafi do půlnoci. Kniha se mi líbila, už jsem byla nervozní ze všeho jako Morgan, chvíli jsem Dannymu věřila a chtěla věřit a vcítila jsem se do pochybností a strachu Morgan ...Jo - kniha mě opravdu bavila, závěr dokonalý, film by měl určitě taky úspěch.

07.06.2020 5 z 5


Jako stébla trav Jako stébla trav Lewis DeSoto

Kniha - do které se mi nějak nechtělo...ale ? Svým dějem mě tak strhla, že jsem vždy usínala až nad ránem. Krásná kniha,smutný a neskutečný příběh - jak těžko a s nadliským úsilím se se vším vyrovnávala hlavní hrdinka.

09.05.2019 5 z 5


Neobyčejná dobrodružství Neobyčejná dobrodružství Daniel Wallace

Knížku jsem dnes ráno začala číst a už mi chybí jen pár stran. Líbí se mi- je to oddychové čtení na léto, při kterém nemrazí a neběhá mráz po zádech...Vtipně psané- jo - je fajn.

16.08.2018


Král Krysa Král Krysa James Clavell

Kniha - kterou jsem četla několikrát, mě se moc líbila, líbilo se mi filmové zpracování, vykreslení postav a jejich charakterů v tak vypjatých situacích hodnotím jako velmi sugestivní. Kniha, kterou půjčuji jen opravdovým přátelům.

07.02.2017


Jizvy Jizvy Evita Naušová

Mě se kniha líbila, autorka taky sděluje , že je to autoibiografie...Tak si myslím, že si své - ve svém mladém životě - taky už prožila. Kniha je psána poutavě, a že jsou tam popsány smutné či depresivní situace...? No život holt není peříčko...víme ?

03.08.2015 5 z 5