haidy haidy komentáře u knih

☰ menu

Noc v Central Parku Noc v Central Parku Guillaume Musso

Vyborna knizka! Obe postavy sem si hned zamilovala a moc jim fandila. Knizka od zacatku napinava, hned vtahla do deje. Konec prekvapujici. Rozhodne doporucuji :)

09.06.2022 5 z 5


Dokonalá zrada Dokonalá zrada Lauren North

Tahle knizka me uplne dostala. Ani na chvili me nenapadlo, ze to bude tak jak bylo. Silny pribeh, tuhle knizku z hlavy jen tak nedostanu.

02.06.2022 5 z 5


Poslední výročí Poslední výročí Liane Moriarty

To byla tak krasna knizka! Za me autorky nejpovedenejsi kousek. Knizku jsem precetla za jedno odpoledne, jak sem byla napnuta, co se tehdy stalo na Ostrove pocmaranych blahovicniku. Hlavni postavy jsou sympaticke a clovek jim fandi. Ke knizce se urcite nekdy vratim.

31.05.2022 5 z 5


Jarní oběť Jarní oběť Anders de la Motte

Miluju celou serii rocnich obdobi, tato knizka byla asi nejslabsi, ale rozhodne ne spatna.

30.05.2022 4 z 5


Podzimní případ Podzimní případ Anders de la Motte

Ja miluju celou serii rocnich obdobi, tezko rict, ktera je nejlepsi, ale tahle mi v hlave uvizla asi nejvic. Do posledni chvili nevite co se stalo, strida se tu minulost s pritomnosti a konec me dostal. Opravdu vyborna kniha.

30.05.2022 5 z 5


Konec léta Konec léta Anders de la Motte

Byla to první knížka od autora a jsem nadšená! Výborný styl psaní, střídá se minulost s přítomností, to mám moc ráda. Napínavý až do konce.

30.05.2022 5 z 5


Tři přání Tři přání Liane Moriarty

Dle hodnocení jsme knize moc šancí nedávala, ale je to překvapivě milá kniha. Četla se moc hezky, jako všechny knihy od této autorky. Jako není to knížka, kterou si budete pamatovat, myslím že za měsíc už nebudu vědět o čem byla, ale během čtení sem byla spokojená.

30.05.2022 4 z 5


Zimní oheň Zimní oheň Anders de la Motte

Tak na to, ze sem se na ni z cele serie tesila nejmin, protoze ohen mi nepripadal nijak zajimavy. Tak sem nadsena, za me nejlepsi knizka z rocnich obdobi.. Napinavy, strhujici a skvele vykresleny strach z ohne, moc pekne, vsem doporucuji.

26.05.2022 5 z 5


Šílené výčitky Šílené výčitky Liane Moriarty

Za me teda obrovske zklamani. Autorku mam rada, libi se mi jeji styl psani. Ale tahle knizka byla zdlouhava, tahle pasaze z pritomnosti jsem preskakovala, vlastne me jen zajimalo co se teda tak hrozneho stalo na osudnem grilovani, ze se spolu vsichni prestali vidat.. A ve finale obrovske zklamani..

14.04.2022 1 z 5


Manželovo tajemství Manželovo tajemství Liane Moriarty

moc hezky napsana knizka a epilog me dostal, klidne to mohlo byt v knizce vic rozvedene!

12.04.2022 5 z 5