Gabina.horkov Gabina.horkov komentáře u knih

☰ menu

Skleněný trůn Skleněný trůn Sarah J. Maas

Pokud máte rádi fantasy knihy, tento příběh doporučuji! Dostala jsem ji k narozeninám od kamarádky a až teď ji vytáhla. Nemůžu uvěřit, že mi tolik měsíců ležela v poličce :) Úžasný příběh se skvělou hlavní postavou, lehká romantická zápletka, zajímavý děj. Jsem nadšená, už čtu další díl :)

29.04.2021 5 z 5


Rudá královna Rudá královna Victoria Aveyard

Kniha se mi velmi líbila. Možná to trošku připomínalo Selekce, ale nebylo to vůbec špatné. Začátek byl trochu nudný, ale pak se to rozjelo, a kniha mě chytla a nepustila:-) Zaujal mě děj, tak i styl autorky.

29.04.2021 4 z 5


Jonathan Strange & pan Norrell Jonathan Strange & pan Norrell Susanna Clarke

Počet stran mi dal tedy zabrat. Nevadilo by, kdyby se nějaká ta stovka vyškrtla. Nicméně jde o velmi hezký příběh ze staré Anglie. Realistické pojetí a vykreslení postav, v příběhu bylo mnoho sarkastických a vtipných momentů. Magický Londýn má skvělou atmosféru.

13.10.2020 4 z 5


Dvůr mrazu a hvězd Dvůr mrazu a hvězd Sarah J. Maas

Kniha nebyla špatná, taková jednohubka, díky které se vrátíte do světa dvorů, ale rozhodně se nemůže rovnat s předchozími díly. Většinu času se chystají na oslavu slunovratu, vybírají si dárky. Milé zakončení, ale nic závratného se tam neděje.

13.10.2020 4 z 5


Společenstvo Prstenu Společenstvo Prstenu J. R. R. Tolkien

Kdysi moje první setkání s fantasy žánrem. Silná atmosféra a propracovanost. Skvělý začátek trilogie.

23.08.2020 5 z 5


Galgad - příběh strážce Země Galgad - příběh strážce Země Ergall (p)

Silný příběh, silné poselství.

23.08.2020 4 z 5


Silmarillion Silmarillion J. R. R. Tolkien

Skvělé doplnění Tolkienova světa. Vše je tedy popsáno stručněji, ale kdo by rád podrobnější popis, jak je autorovým zvykem. Může nají některé příběhy v knize Nedokončené příběhy.

23.08.2020 5 z 5