Elen5105 Elen5105 komentáře u knih

☰ menu

Memento Memento Radek John

Průměrná kniha, ničím nevynikne a není nutno její četbu opětovně opakovat. Mnohdy ani čtenář neví, zda je v přítomnosti nebo v minulosti. Na tuto knihu jsme se skutečně těšila, avšak stala se běžným průměrem.

08.12.2016 3 z 5


Žlutý svět Žlutý svět Albert Espinosa

Každý potkáváme své žluté. Ani si to neuvědomujeme. A možná právě při čtení této knížky vám dojde, že už jste nějaké potkali a vzpomenete si na ně. A vy víte, že už je nikdy neuvidíte. Nebo třeba ano, život je plný náhod...

Kniha byla zajímavá, plná zajímavých myšlenek, ale souhlasím s předchozím komentářem, konec byl až moc žlutý. A někdy jsem získala dojmu, že se v knize opakují myšlenky, které už zazněli.

10.08.2016 4 z 5


Labyrint světa a ráj srdce Labyrint světa a ráj srdce Jan Amos Komenský

Stane se ze mě asi barbar českeré literatury, jenž nese skutečnou hodnotu, avšak tato kniha pro mě představuje dílo, ke kterému se již dobrovolně nikdy nevrátím. Příliš nábožensky založené, špatně srozumitelná čeština...

28.06.2016 1 z 5


Jak přežít soužití s puberťákem Jak přežít soužití s puberťákem Jana Jašová

Tato knížka mě opravdu překvapila. Mile překvapila. Když jsme měla před pár lety možnost přečíst ji, odmítla jsem to s tím, že takovou knížku přeci číst nebudu. Ale opak je pravdou. Knížka je to naprosto úžasná, napsaná velmi čtivou formou. Knížka dokonalou a skutečně humornou formou formou líčí vztah rodič- dítě. Smekám před autorkou!

10.02.2016 5 z 5