Dennynka Dennynka komentáře u knih

☰ menu

Konec prokrastinace Konec prokrastinace Petr Ludwig

Pro úplné začátečníky nejspíš užitečná, jednoduše napsaná kniha. Ale pro někoho, kdo má už něco načteno o efektivní práci a osobním rozvoji, tam toho moc nového není. Pro pokročilejší doporučuji knihu Usnadněte si práci od Carson Tate :)
A skvělé motivující video na téma snížení překážky pro slona: https://youtu.be/TQMbvJNRpLE

04.12.2019 2 z 5


Zahrada kouzel Zahrada kouzel Sarah Addison Allen

Pohádkové pohlazení po dušičce :) Čtivě napsáno, nádherný příběh a spousta krásných myšlenek do života. Autorka vytvořila jedinečné město plné kouzelných zvláštností, do kterého se ráda znovu vrátím :)

10.05.2018 5 z 5


Singletasking - Udělejte víc – jedno po druhém Singletasking - Udělejte víc – jedno po druhém Devora Zack

Opravdu zbytečné mrhání papírem i časem. Bohatě by stačila jen titulní strana - "Dělejte jedno po druhém" - víc vědět nepotřebujete. Pokud chcete praktické rady jak na singletasking, pak doporučuji knihu Usnadněte si práci od Carson Tate :)

01.04.2018 1 z 5


Dopisy na konec světa Dopisy na konec světa Ava Dellaira

Na tuto knihu jsem se opravdu těšila. Ze začátku jsem se ale do knihy nemohla začíst, vadilo mi, že je psaná jako dopisy a dokonce jsem přemýšlela, že ji odložím a nedočtu. Pak jsem se ale dozvěděla, že Laurel skrývá tajemství. Takže jsem četla dál a dál a jsem vážně ráda, že jsem se tak rozhodla. Na titulní stránce je uveden komentář Gayle Formanové: "Milá Avo, tvoje kniha mi zlomila srdce a jednotlivé kousky zase slepila dohromady." Zpočátku jsem tento výrok nechápala a ke knize mi neseděl. Nyní ale nemůžu než souhlasit. Myslela jsem si, že pokud knihu dočtu, nebudu z ní mít moc dobrý pocit nebo nějaký zážitek. Ale teprve když jsem dočetla poslední stránku, došlo mi, že na příběh Laurel už nikdy nezapomenu - budu jej nosit v srdci. Zlomil mi srdce a jednotlivé kousky zase slepil dohromady...

26.06.2016 5 z 5


Jste introvert? : jak prosperovat ve světě extravertů Jste introvert? : jak prosperovat ve světě extravertů Marti Olsen Laney

Vynikající kniha, která pomůže nejen každému introvertovi pochopit sebe sama a příjímat se takový, jaký je, ale díky ní mohou také extroverti vnímat, že někteří lidé kolem nich nejsou "divní" - jsou to prostě introverti, jejichž povaha má také své výhody. Všichni povinně přečíst! :)

02.02.2016 5 z 5


Body Book Body Book Cameron Diaz

Naprosto úžasná kniha! :) V dnešní době anorexie a bulimie by měla být povinná pro ženy každého věku. Vše je jednoduše, srozumitelně a jasně popsáno. Cameron popisuje nejen zásady správné výživy společně s příklady a tabulkami, ale především nás učí milovat své tělo - a to je to nejdůležitější, co se v životě musíme naučit :)

02.02.2016 5 z 5