Catharine Catharine komentáře u knih

☰ menu

Dynastie boha Slunce Dynastie boha Slunce Victoria Kanakaredes

Další perfektní kniha od této paní spisovatelky. Objemná, masitá, ale když se člověk dostal přes prvních padesát stran (z víc jak 540 :o) ), tak se z toho vyklubalo nádherné dílo. Zase nechybí drama, autentičnost, hluboký psychologický i emoční dojem až do poslední stránky. Nádherně zpracovaný každý detail, tak jak u její předchozí knížky. Nemůžu si pomoct, ale prostě mi při čtení jejích knížek nepřijde, že něco čtu, ale spíše, že sluduju film. Tak nádherně vše dokáže nevtíravě a hravě vylíčit. Moc by si přála mít od paní spisovatelky Kanakaredes další knihu už v ruce :o) Můžu jenom doporučit.

09.12.2013 5 z 5


Eleonora ze Schwarzenbergu - Skutečná upíří princezna Eleonora ze Schwarzenbergu - Skutečná upíří princezna Victoria Kanakaredes

Naprosto úžasná kniha! Přijde mi, jako kdyby Victoria Kanakaredes byla novodobým malým zázrakem! Knihu jsem přečetla za necelé dva dny, protože jsem ji prakticky nedala z ruky. Napínavé, místy humorné, a hlavně skoro jako kdybych se dívala na film a nečetla knihu! Prostě bomba! Můžu jenom doporučit!!!

02.12.2011 5 z 5