booklover902 booklover902 komentáře u knih

☰ menu

Rande s knihomolkou Rande s knihomolkou Emma Hart

Koupila jsem ji ve výprodeji za pár korun. Očekávala jsem lehce přihlouplou romantiku s trochou klišé, u které nebudu muset přemýšlet a prostě se jen odreaguji. A přesně toho se mi dostalo. Ze začátku mi některé konverzace přišly zvláštní a úplně mi neseděly repliky do úst některých postav, rychle jsem si ale zvykla. Super oddechovka, pokud hledáte něco nenáročného, určitě doporučuji :)

28.01.2023 4 z 5


Klub Klub Takis Würger

Koupila jsem ji, protože stála pár korun a anotace zněla dobře. Je to jednoduchý příběh, zajímavě se propletou příběhy postav. Přepínání postav vůbec nevadí, dobře se v tom orientuje. Za mě kniha neurazí, nicméně asi si na ni za pár týdnů ani nevzpomenu. Dobře se četla, ale že by ve mně zanechala nějakou větší stopu se říct nedá.

05.07.2022 3 z 5


Koláčky a spiklenci Koláčky a spiklenci Theo Addair (p)

Tuto knihu jsem koupila hned jak to bylo možné, nicméně si na přečtení pěkně počkala. Neměla jsem na ni moc chuť a teprve nedávno mě napadlo, že už je na ni správný čas. Abych se zase ponořila do příběhu, přečetla jsem si znovu první díl. Když jsem začala číst tento (druhý) díl, nešlo mi číst tak, jak bych si představovala. Ale potom jsem si řekla, že už ji prostě musím dočíst, dokud si pamatuju souvislosti, abych ji nemusela později číst zase od začátku. K mému překvapení to opravdu stálo za to. Milé čtení plné zvratů, radostí i starostí, které mě chytlo za srdce. Druhé díly většinou odsuzuji, ale toto je výjimka. Doporučuju!

19.06.2022 5 z 5


Zrádné mlhy Zrádné mlhy Katherine Arden

Tak tato kniha mě opravdu mile překvapila, koupila jsem ji na Dobrovském, protože mě zaujala anotace a byla i vcelku levná. Neměla jsem velká očekávání, jelikož je to vlastně dětská kniha, každopádně nelituji. Příběh je originální a úplně mě to vtáhlo, určitě doporučuji :)

26.04.2022 5 z 5