barbora2530 barbora2530 komentáře u knih

☰ menu

Levandulový pokoj Levandulový pokoj Nina George

Kniha se mi moc líbila, ze začátku pro mě bylo trochu těžší zorientovat se ve všech tech francouzských jménech postav a měst, ale po chvíli jsem se do knihy opravdu dostala a četla jsem jedním dechem. Doporučuji.

28.07.2017 4 z 5


Malý princ Malý princ Antoine de Saint-Exupéry

Knihu jsem četla kvůli maturitě. Slyšela jsem na ní velké ohlasy a proto jsem si ji vybrala. Když jsem ji dočetla, děj se mi sice líbil, ale viděla jsem v něm převážně pohádku - pár filozofických věcí jsem v knize zachytila, ale věřím, že až se k ní vrátím příště, pochopím toho víc. A to je na tom to krásné. Stejná kniha, ale jiné vnímání. :)

29.08.2016 4 z 5


Jako řeka, jež plyne Jako řeka, jež plyne Paulo Coelho

Kniha se mi líbila. Některé povídky byly povedené více, nekteré méně - jak to ostatně bývá téměř vždy. Knihu jsem nečetla v kuse, ale na každý den jsem si přečetla přibližně 5 povídek. Povídky jsou zpravidla zajímavé a někdy mají skrytou pointu, na kterou si čtenář musí přijít sám. Paula Coelha mám jako spisovatele velice ráda a tuto knížku považuji za jednu z těch lepších. Ráda se k ní opět někdy vrátím. :)

29.08.2016 4 z 5


Dalajlamova kočka Dalajlamova kočka David Michie

Nádherná kniha, která je napsána, skvělým způsobem. Kniha mě motivovala a inspirovala, ale také zároveň pobavila. Knížku jsem četla jedním dechem, zamilovala jsem se a jsem ráda, že ji mám v knihovničce :)).

29.08.2016 5 z 5