aria12300 aria12300 komentáře u knih

☰ menu

Citlivá místa Citlivá místa Lisa Kleypas

Nádherná knížka. Miluji když se hrdinka stará o dítě a přitom ji vždy pomůže pohledný muž.

18.06.2018 5 z 5


Pátá vlna Pátá vlna Rick Yancey

Musím osobně říci, že kniha se mi líbila mnohem víc než film. Film působil, spíš tím lážo plážo dojmem, nebylo to tak napínavý a akční jako tato kniha. I v jedné scéně u konce se tak trochu zasmějete, takže to má i nějakou malinkou vtipnou stránku. Hodně se mi tu líbí to, že tu dobře vysvětlili co Evan Walker je zač, ve filmu jsem to nějak nepobrala, ale z této knihy jo. Pokud se chcete podívat na film, tak spíše opravdu doporučuji knihu, je opravdu suprová a velmi čtivá :)

15.12.2017


Nebezpečné lži Nebezpečné lži Becca Fitzpatrick

Naprosto skvělá knížka, vůbec mě nezklamala. První kniha, která mě moc nezaujala obsahem, ani obalem, jen tím že je to od téhle spisovatelky. Kniha mě hned od začátku bavila a přečetla jsem jí za jediný den, hned jak jsem jí koupila. Knížky od této spisovatelky se mi strašně líbí a klidně si koupím další, bez toho aniž bych si pořádně přečetla obsah knihy, jen proto, že tato spisovatelka mě nezklame, tím jak dokáže skvěle upoutat příběhem hned na začátku, což se mi moc u knih nestalo, které jsem četla :D Hrozně se moc těším na další knihu, od této spisovatelky.

22.04.2017 5 z 5


Posedlost Posedlost Lisa Jane Smith

Sice Upíří deníky jsem nečetla, ale vím podle seriálu, ale Temné vize jsou prostě krásné. Od jedničky jsem se nemohla odtrhnou a dvojku jsem přečetla hned za den. Dokonce mi vehnala slzy do očí což se stalo poprvé u mých knih. Prostě mi bylo Gabriela až moc líto, že se k němu všichni chovají nepřátelsky. Doufám že se v posledním díle vše vysvětlí :)

22.10.2016 5 z 5


Bez dechu Bez dechu Sophie Jordan

Čvrtý díl jako doplněk ke třem předešlým knihám byl opravdu krásný. Jen škoda, že to bylo strašně krátké, moc jsem si Azurku oblíbila :)

06.10.2016 5 z 5


Drakie Drakie Sophie Jordan

Nejlepší fantasy kniha na pokračování :) Nikdy mě takhle fantasy knížka nenadchla. Miluju draky. Dostala se na první místo v žebříčku nejoblíbenějších knih :)

06.10.2016 5 z 5