Annie_022 Annie_022 komentáře u knih

☰ menu

Komunita truchlících Komunita truchlících Jeffery Deaver

Knížky od pana Devatera jsou stálicí pod naším vánočním stromečkem. Bohužel ale už tak pět let neoslnil... I když jsem byla strašně naštvaná, že nebude další do sbírky s K. Šance a nebo v sérii s L. Rhymem, dala jsem jí loni šanci- a příjemně překvapila. Nesedla jsem si na zadek, ale byla dobrá. Bohužel, totéž nemůžu říct o této. Nevím jestli je to tím, že téma sekt je populární a člověk o nich slyšel už tolik, nebo tím, že knížka s D. Pellem na motivy Masonovy rodiny byla povedená, nevím proč, ale tahle knížka byla poprvé po těch letech zdlouhavá, nudná, nešlo se mi začíst... Ať je to jakkoliv, na Vánoce čekám další knížku a doufám že mě nezklame.

20.01.2021 2 z 5


Zrcadlový muž Zrcadlový muž Lars Kepler

Těšila jsem se jako dlouho na žádnou knížku. Přečetla jsem rychle, i když na jeden zátah to nebylo, jako předchozí knihy s Joonou. Čtu převážně jen kriminálky, některé psycho příběhy jsou vážně síla, ale z tohoto mi úplně dobře nebylo a není. Zaujalo mě vážně jen rozuzlení a poslední stránka knihy. Jak se ráda vracím k Písečnému muži a Lovci králíků, tohle znovu číst nepotřebuji. Pro mne zklamání.

01.11.2020 2 z 5


Honzo, ty jsi Indián Honzo, ty jsi Indián Janosch (p)

Milá vzpomínka na dětství... Doteď si s mamkou citujeme určité pasáže a s láskou vzpomínáme na hlas Karla Heřmánku la, který knihu četl jako audio ❤️

12.06.2020 5 z 5


Pronásledovaná Pronásledovaná Robert Lawrence Stine

Můj nejoblíbenější!

02.03.2020 5 z 5


Občas lžu Občas lžu Alice Feeney

Nemohla jsem se nějak začíst, i když je kniha napsaná lehce a čtivě. Finále bylo ale dobré, úplný závěr skvělý. Ideální kniha na dovolenou, za mne spokojenost!

03.09.2019 4 z 5


Malé temné lži Malé temné lži Sharon J. Bolton

Ač jsem se nemohla začíst, nakonec mě kniha strhla. Líbilo se mi rozdělení knihy a vyprávění všech tří hlavních postav, dokonce se nemohu rozhodnout, které nejvíc.
Největší zklamání ale pro mě bylo uzavření knihy. Konec jako takový byl vymyšlený dobře, ale do nikam vyznělo konstatování, jak dopadli první dva zmizelí chlapci. Už když jsem se blížila ke konci, byla jsem napjatá jako špagát a říkala si, hlavně ať to autorka neshrne do dvou vět! No, samozřejmě se tak stalo.
Na druhou stranu, nemohla jsem pak usnout a hlava pracovala jako šílená, přemýšlela o tom a po dlouhé době kniha nechala větší stopu. A dceru jsem tu noc málem umačkala, abych věděla, že je v pořádku :)

11.08.2019 4 z 5


Čarodějnice Čarodějnice Camilla Läckberg

Byla to má první kniha od této autorky. Knížka byla první, po dlouhé pauze a začetla jsem se jedním dechem. Trochu víc mi vadila ta propaganda s uprchlíky, ale jinak se mi čtení líbilo... A hlavně, vracím se po celém dni napsat komentář- pořád mi vrtá v hlavě. Co by se stalo, kdyby.. Kdyby se Helen jako malá zdržela, kdyby tam JJ nešel, kdyby vychovala syna sama. To samé u dějové linky s Marií. Dlouho se mi nestalo, že by mi kniha takhle vrtala v hlavě, bylo mi z ní smutno a úzko... Těžko se ten pocit popisuje....

28.03.2019 5 z 5


Řbitov zviřátek Řbitov zviřátek Stephen King

Všem se první třetina zdála velmi zdlouhavá. Ale mě bavila. Ale stejně jako u "TO", mě zklamalo, jak to gradování bylo utahané. Posledních pár stránek bylo fajn, ale slabý čaj první části. Škoda... Nápad, i to jak umí King psát, je super.

18.10.2018 4 z 5


To To Stephen King

Jediná kniha, kde jsem se vážně strašně moc bála. Strašně. Ale když se blížilo finále, všechno opadlo, podle mne, strašně nedotažené, zdlouhavé a bez pointy. Posledních pár stran bylo dobrých, ale už nevylepšily to zklamání.

18.10.2018 4 z 5


Sova Sova Samuel Bjørk (p)

První kniha mě moc nenadchla, ale od Doby jsem se nemohla utrhnout. Trochu mě překvapily některé komentáře, ale proti gustu... Já krimi miluju, tady jsem rozhodne zklamaná nebyla. Už se těším na další knihu!

19.03.2018 5 z 5


Fanny Hillová - memoáry kurtizány Fanny Hillová - memoáry kurtizány John Cleland

Četla jsem už v pubertě. A teď po letech se k ní vracím, nemohu se dočkat! Pamatuju jak jsem byla rudá až na za*ku, absolutně se to nedá srovnat s rádoby erotickými romány dnes, prostě klasika.

25.02.2018