Andlih Andlih komentáře u knih

☰ menu

Kaštánek Kaštánek Søren Sveistrup

Opravdu velice napínavá knížka, která mě bavila od začátku do konce. Začátek má trochu pomalejší rozjezd, ale pak se to opravdu posune a je to jízda. Člověk se teď na postavičky z kaštanů bude dívat úplně jinak.

07.12.2020 5 z 5


Krvavý pomeranč Krvavý pomeranč Harriet Tyce

Kniha se mi četla velice dobře. Je tedy pravda, že je těžké se s některou z postav identifikovat, protože mi téměř nikdo nebyl sympatický. Hlavní postava je žena se sklony k alkoholismu, která se nestará o svoji rodinu a zajímá se jen o svoji práci, ale alespoň si to uvědomuje. Její manžel je zvláštní a nějak jsem celou dobu netušil, co si o něm myslet. Milenec je arogantní blbec a z mého pohledu jsem vůbec nepochopil, proč s ním Alison zůstává (nebo spíš proč se k němu pořád vrací). Konec byl překvapivý, ale z mého pohledu celkem předvídatelný (bylo tam pár překvapivých zvratů, ale část byla odhadnutelná již dříve).

17.04.2020 4 z 5


Přátelé Přátelé Kelsey Miller

Osobně jsem tak trochu čekal víc. Těšil jsem se na nějaké pikantnosti, věci, o kterých jsem nevěděl. Možná to bylo tím, že je to psáno fanynkou seriálu, ne tvůrci. Časté srovnávání s jinými seriály mi nic nedalo, protože jsem většinu seriálu nikdy neviděl a o některých ani nikdy neslyšel. Začátek mi ale přišel celkem zajímavý, hlavně jakým způsobem se kdo dostal ke své roli.

16.04.2020 3 z 5