ajak ajak komentáře u knih

☰ menu

Rod nebes a dechu Rod nebes a dechu Sarah J. Maas

Co ten konec??!!!! Uvědomuje si autorka že kvůli tomu nebudeme moci spat dokud se nedočkáme pokračování?!! Já opravdu nutně potřebuju vědět jak to dopadne.

Rozhodně se Maasová jen překonává. Nemůžu říct že bych se jedinou stránku nudila . Takže kdy vyjde pokračování?

31.10.2022 5 z 5


Truly Truly Ava Reed (p)

Knížka se mi moc líbila, zhltala jsem jí jedním dechem :) byla to příjemná oddechovka

16.08.2021 5 z 5


Klub knihomolských srdcí Klub knihomolských srdcí Lucy Powrie

Knížka je velmi čtivá, místy i vtipná, moc se mi líbilo to shrnutí o autorech :D taky bych chtěla do takového klubu patřit :)
DOPORUČUJI

16.08.2021 5 z 5


Neopouštěj mě Neopouštěj mě Laura Kneidl

Po neuvěřitelně úžasném prvním díle toto bylo jaksi slabší, ale stále pěkné. Malinko mi lezla Sage na nervy když stále opakovala jak ho chce ale vlastně ho nechci nebo nemůže mít. Na druhou stranu je dobrý, že se svou poruchou opravdu musela pracovat a nezmizela z čista jasna. Je to čtivé, děj se pěkně posouvá, pěkná oddechovka a ukápla i slzička :D jinak hezké zakončení série a určitě budu všude doporučovat. :)

14.05.2021 5 z 5


Slzy jsou jen pro holky Slzy jsou jen pro holky Lucie Zvěřová

3,5 hvězdičky, nevím jako štítek romantika?? Kde?
Ano uznávám, asi nejsem uplně cílová čtenářská skupina, ale jako mladá máma popravdě nevím co bych měla dělat s takovým zmetkem. Na to že hlavnímu hrdinovi je sedmnáct se dle mého choval jako malá dvojčata. Jako jo málokdo si přizná, že má problém s alkoholem a začne s tím něco dělat sám od sebe. Uplně nelituju toho, že jsem si knížku přečetla, četla se velmi pěkně a málokdy jsem jí odložila ale asi jsem prostě čekala víc.

29.12.2020 4 z 5


10 rande naslepo 10 rande naslepo Ashley Elston

Krásná, čtivá, zábavná oddechovka. Měla jsem to přečtené během pár hodin a moc špatně se to odkládalo :D mohu jen doporučit! Nebylo to přeslazené a některé hlášky nebo vtípky opravdu stály za to!!

10.12.2020 5 z 5


Krvavý lístek Krvavý lístek Crystal Smith

Na knížku jsem se těšila, ale něco mi tam chybělo, bohužel nevím co. Ze začátku knihy jsem se musela do čtení nutit. A pro čtenáře, které tento příběh nenadchl je knížka celkem i pěkně zakončená :)

05.12.2020 4 z 5


Jedna noc s ním Jedna noc s ním Elle Kennedy

Krásně se to četlo, je to velmi odpočinkové čtení, taková jednohubka na zlepšení nálady :) ač na má knížka trochu nižší hodnocení mě se líbila, a proto dávám plný počet :)
Doporučuji :)

20.11.2020 5 z 5


Nedotýkej se mě Nedotýkej se mě Laura Kneidl

Knížka rozhodně stála za přečtení, i přes hluboké téma byla knížka velmi čtivá od které jsem se nemohla odtrhnout :) Ale vážně co ten konec??? :O Kdy bude další díl? Potřebuju pokračování :D DOPORUČUJI

25.10.2020 5 z 5


Město zrady Město zrady Martina Čekalová

no nebylo to špatný, četlo se to pěkně děj krásně ubíhal, ale co ten konec???!! takto uříznutý jsem to važně nečekala. Epilog byl velmi pěkný.

24.10.2020 3 z 5


Královna ničeho Královna ničeho Holly Black

Osobně si myslím, že to byl nejlepší díl z celé série :) ani na chvilku jsem se nenudila :) opravdu pěkné zakončení :) DOPORUČUJI si přečíst celou sérii

20.10.2020 5 z 5


Rod země a krve Rod země a krve Sarah J. Maas

Doporučuji anotaci nečíst. Kdybych autorku neznala z jiných knih nešla bych do tak dlouhé knížky, ale Maasová nezklamala :) bylo to úžasné čtení brečela jsem, smála, rozplývala a neskutečně všechno prožívala s hrdiny :) no prostě bylo to něco :D může jen a jen doporučit!!!!! :)

12.10.2020 5 z 5


Válečná smršť Válečná smršť Victoria Aveyard

no popravdě jsem čekala víc, děj se sice hýbal ale přece jen to bylo zbytečně zdlouhavé, do čtení jsem se musela kopat, Mare jakoby v tomhle díle ztratila veškerou jiskru, nevím předchozí díly byli rozhodně dle mého napínavější.

04.08.2020 3 z 5


Kulti Kulti Mariana Zapata

knížky jsem se hodně bála kvuli až moc veliké chvále :D na to mám většinou pech :D ale musím říct, že to bylo užasny :) malinko bych ocenila, kdyby sem tam autorka dala pohled od Kultiho, ale i tak se to četlo velmi pěkně, nebylo to přeslazené a místy i vtipné :D mohu jen a jen DOPORUČIT :)

28.07.2020 5 z 5


Prokletý rok Prokletý rok Kim Liggett

Takto silný příběh jsem dlouho nečetla :) musím říct že pro mne bylo vždycky utrpení tuto knížku odkládat, trochu mi to připomínalo Hunger Games a popravdě aspon dle mého názoru a pocitu to předčilo Hunger Games :) prostě jsem z toho nadšená :)

18.02.2020 5 z 5


Kroniky prachu Kroniky prachu Lin Rina

Byla to paradá!!! přečetla jsem to jedním dechem taková 500 stránková oddechovka :) málokdy se mi poštěstí číst o knihomolech :D krásný, napínavý příběh, který se čte sám :) doporučuji :)

18.12.2019 5 z 5


Podlý král Podlý král Holly Black

Páni, Cardan to teda všem natřel jen sem čuměla jak to dokázal :D a já blbá už se radovala za happy end :D no podle mě byl druhy díl mnohem lepší než první a jestli to takhle půjde dál moc se těším na třetí!!! :)

10.10.2019 5 z 5


Království popela Království popela Sarah J. Maas

Jak to shrnout? :) prostě to bylo úžasné dokončení série, v pruběhu knížky jsem měla převážně husí kůži, no co říct Maasová prostě umí :)

06.08.2019 5 z 5


Věž úsvitu Věž úsvitu Sarah J. Maas

Jedno velké překvapení :D Popravdě se mi vubec nechtělo číst tento díl, protože na Chaola jsem byla poslední dobou dost alergická obzvlášt od 4. dílu a DÍKY BOHU že se vzpamatoval. První polovinou knížky sem se opravdu musela prokousat, ale na konec musím usoudit že to stálo určitě zato :)

13.05.2019 4 z 5


Dračí město Dračí město Petra Machová

České knížky normálně opravdu nečtu ani nevím proč :D Tohle totiž byl obrovský nářez :) ani na chvilinku jsem se nenudila :) velmi doporučuji!!!

04.10.2018 5 z 5