aja6842 aja6842 komentáře u knih

☰ menu

Volba Volba Jakub Trpiš

Kniha mě zaujala díky zajímavému vzhledu. Nevěděla jsem co přesně od ní čekat, ale díky mnoha pozitivním komentářům, jsem se na ní těšila. Musím bohužel říct, že mě zklamala. Knihu jsem dočetla z donucení a to kvůli tomu, že knihy vždy dočítám. Nemohla jsem se, ale vůbec začíst a ponořit do knihy.
Ze začátku byl děj v celku dobrý, ale postupně mě přestával bavit a přišel mi víc a víc mimo. Duševní osvěta pomalu z minuty na minutu, chápání celého vesmíru a duševního klidu, po jednom krátkém rozhovoru na mě nepůsobila úplně reálně. Tomáš nejšťastnější, nejklidnější, energeticky nadupaný nadčlověk, který má však stále šílené noční můry. Parta lidí co změní svět díky vnitřní energii, mi prostě nesedla a některé části mi přišli hodně úsměvné a naivní. Přišlo mi to tak, že meditace snad vyléčí i Matějovo postižení.
Nemám vyhrazený styl, čtu různé žánry a různé autory, ale tohle nebyl asi můj šálek kávy. Věřím však, že někomu se kniha může zdát skvělá, přece jen každý vyhledáváme něco jiného. Za mě tedy kniha poputuje dále a v mé knihovně nezůstane.

27.01.2021 1 z 5


Elusion Elusion Claudia Gabel

Kniha podle obalu i námětu vypadala zajímavě. Bohužel po přečtení, již tak zajímavá nebyla. Závěr byl velmi divný a příslib druhého dílu? Myslím u nás asi ani nehrozí. Tudíž kniha bez konce a bez celkového úspěchu. Kniha mě na první pohled nadchla, ale postupem stránek nadšení hodně rychle ubývalo až vyhaslo úplně. Kniha putovala z mé knihovny do dalších rukou, jelikož víckrát už ji číst nepotřebuji.

24.03.2019 1 z 5


Tudorovci Tudorovci Philippa Jones

Kniha byla zajímavá. Oproti zpracování Elizabeth Massie, je tato kniha zřejmě skutečnější.

24.03.2019 3 z 5