Adri777 Adri777 komentáře u knih

☰ menu

Je tohle láska? Je tohle láska? Holly Bourne

Kniha se mi líbí. Je sice dlouhá, ale rychle se mi četla. Jsem ráda, že Amber je feministka, sdílím s ní úplně stejné názory a nechyběly tam i romantické chvíle, které já na knížkách miluju.

09.02.2019 5 z 5


Válka proti superkrávám Válka proti superkrávám A. Audhild Solberg

Kniha se mi velice líbí. Její obsah byl zajímavý, určitě si přečtu další díly. Líbilo se mi jak to Anee Bea nakonci natřela ronje, thee a širin.

09.02.2019 5 z 5


Tahle píseň ti změní život Tahle píseň ti změní život Leila Sales

Kniha se mi líbila, i když to není uplně můj šálek kávy, jsem romantička, takže se mi více líbí jiný styl, ale kniha není špatná, přijde mi originální a obsah knihy je zajímavý.

09.02.2019 4 z 5


Útěk za láskou Útěk za láskou Petra Martišková

Autorka mě opět příjemně překvapila. Kniha se mi velice líbila. Je velice originální. A ten konec byl výborný.

09.02.2019 5 z 5


Prožila jsem něco neuvěřitelného Prožila jsem něco neuvěřitelného Věra Řeháčková

Není to špatná kniha, ale já jsem čekala trochu více. Bez urážky ale přijde mi trochu hloupé se zamilovat do nějakého domorodce, kterému lenka ani nerozumněla a knížka byla taková hodně uspěchaná, třeba na ten konec se podle mě mohla autorka trochu více zaměřit.

09.02.2019 1 z 5


Léto na vodě Léto na vodě Petra Martišková

Kniha je podle mého názoru dokonalá!! Je velká škoda, že měla tak málo stránek. Kolikrát uvažuju, bych si ji přečetla znovu. Jsem velice ráda, že existuje tak dobrá autorka jako je Petra Martišková a jsem ráda, že se kniha odehráva v česku. Ta kniha mě i mé kamarádky namotivovala jet spolu na tábor se stejným zaměřením. Doporučuju.

09.02.2019 5 z 5