princesse princesse diskuze u autorů

☰ menu

Nora Roberts

Od mého posledního komentáře jsem od Nory přečetla dalších 5 knih a ani jedna nezklamala. Skutečně velmi příjemné, napínavé čtení, kterému se prostě nedá odolat. Opět přemýšlím kde sehnat další její knihy. Tři jsem si i koupila, neodolala jsem a už mají své místo v knihovně. Přemýšlím i o členství v místní knihovně, možná na to opět dojde. Už od dětství jsem knihovnu navštěvovala, tak možná ...

20.07.2012


Sue Townsend

Perfektní čtení od Sue, humorné a oddechové pro chvíle relaxu a pohody. Opravdu vtipné!

19.06.2012


Barbara Erskine

Barbara je výborná spisovatelka, její prolínání minulosti se současností je vynikající. Její knihy jsou čtivé a od začátku do konce se něco děje.

11.06.2012


Sue Grafton

Skvělá spisovatelka. Její "abeceda" je úžasně čtivá a Kinsey jako soukromé očko dokonalá! Sehnala jsem si po bazarech všechna písmena a vždy se těším na další. Škoda, že abeceda nemá více písmen. Doporučuji.

11.06.2012


Steve Berry

Steve Berry píše skvělé knihy, čtivé, zajímavé a poučné. Jedním dechem od začátku do konce.

11.06.2012


Jeffery Deaver

Všechny knihy úžasně čtivé, čtou se jedním dechem. Skvělý spisovatel.

11.06.2012


Barbara Wood

Oblíbená autorka, vždy se těším na novou knihu. Úžasně čtivé s dějem co má spád.

11.06.2012


Nora Roberts

Teď jsem během 4 dnů přečetla od Nory 4 knihy. Prostě nešlo přestat. Zaváté stopy, V pravou chvíli, Sluneční drahokamy a Zahráváš si s ohněm. Všechny jsou perfektní. Vždycky jsem byla knihomol, který čte i při chůzi a teď byla delší prodleva. Půjčila jsem si několik knih, mj. i od Nory a teď mě mrzí, že už žádnou další nemám. Začla jsem ještě Zkoušku důvěry, ale po pár stránkách jsem zjistila, že jsem viděla film, tak se mi do toho už moc nechce. Musím projít knihkupectví nebo bazary a podívat se po nějakých dalších. Škoda, že ty ceny jsou tak "smrtící". :-) Příjemné čtení přeji všem.

10.06.2012