ElenaM ElenaM diskuze u autorů

☰ menu

Colleen Hoover

Říkala jsem si, co všichni na té Colleen mají? Ale pak jsem si přečetla NÁMI TO KONČÍ... a byla jsem zničená, v dobrém slova smyslu. Kniha mě sebrala, posadila na zadek. Příběh tak silný a přitom tak citlivě napsaný? To jsem dlouho nečetla. A tak jsem musela mít další její knihy. Děkuju, Colleen. ❤️

11.10.2019


Bernadette MacDougall

Autorka, která ví jak dávkovat napětí a jak si dokonale prohrávat s myslí čtenáře. Její styl psaní vás chytne od začátku knihy a nepustí. Baví mě její krátké kapitoly, napětí, návraty do minulosti a zase zpět, pohledy více postav na stejnou věc.
Je pro mě záruka, že se u čtení nebudu nudit... !!

20.04.2019


Robert Bryndza

Robert Bryndza si mě získal hlavně svým stylem psaní. Líbí se mi, že nepoužívá dlouhé popisy postav či prostředí a jde rovnou k věci. Jeho knihy mají spád, ale zároveň umí dobře vykreslit atmosféru. Hned během čtení Dívky v ledu si mě získal a stal se mým oblíbeným autorem. Je také znát, že se s každou knihou zlepšuje. :-)

30.04.2018


Alena Mornštajnová

Alena Mornštajnová je takový můj objev roku 2017, kdy jsem od ní přečetla knížku HANA, kterou asi netřeba představovat, ale pokud ji někdo nečetl - rozhodně do toho! Poté jsem se s Alenou setkala na autogramiádě, kde o knize mluvila. Určitě si mě získala a stala se mou oblíbenou českou autorkou a těším se na další její knihy. HANA rozhodně patří mezi nejlepší knihy, co jsem kdy četla a teď, když vím, jak kniha vznikala, běhá mi z toho mráz po zádech o to víc.... a fakt.... přečtěte si to!!!
Paní Aleně moc děkuji za její tvorbu a určitě si nenechám její knihy ujít. :-)

11.12.2017


Khaled Hosseini

Muž s neobyčejným vypravěčským talentem. Jeho knihy mě chytily za srdce a zůstanou v mé paměti dlouho.

04.08.2016


Jojo Moyes

Jedna z mých oblíbených autorek. Když od ní něco přečtete, určitě u jedné knihy nezůstanete. Píše jednoduše, ale poutavě a má velký vypravěčský talent. Její knihy jsou velmi emotivní a příběhy mají hloubku. Příjemné čtení... :-)

13.07.2016


Alison Weir

Další moje oblíbená autorka. Historie v jejím podání je skvělá, dobře se čte a je velice poutavá. Není to jen nudný přehled letopočtů a událostí. Píše čtivě a čtenáře to zkrátka chytne a chce si od ní přečíst další a další knihu. Je prostě skvělá!

09.12.2015


Joanne Rowling

Nepřestane mi vrtat hlavou, jak zvládla vymyslet něco tak složitého, propleteného a hlavně mistrovského jako je příběh Harryho Pottera. Má za to můj velký obdiv a Harrymu se vždycky ráda vrátím.

01.12.2015


Jennifer L. Armentrout

Fajnová autorka, která píše jednoduše, ale velmi poutavě a živě. Oblíbila jsem si ji.

12.08.2015


Alexandra Potter

Alexandra nejen, že je krásná žena... ale její knihy jsou vtipné, ženské a dobře se čtou. Vždycky se těším až knihu otevřu a odpočinu si, zasměju se. Je to takové svěží. Doporučuji všem :))

17.10.2013


Erika Mitchell Leonard

Bohužel... díla této "spisovatelky" na mě spíše působí, jakoby je napsala patnáctiletá slečna. Je na ní vidět, že skutečnou spisovatelkou není a to zejména pro její dost chudou slovní zásobu. Kdybych neměla jednu z jejích knih půjčenou a byla moje (chraň bůh, že bych za ní utratila 400 Kč) tak bych rukopis tak proškrtala, že by z toho zbylo 200 celkem dobrých stránek. Nicméně bych ji nerada zatracovala, protože se může ještě vypsat... ale až vydá dílo, které mě o tom přesvědčí, vezmu svůj výrok zpět. Anglická literatura je podle mě jedna z nejlepších a nejbohatších na světě, jen tato paní jim to trochu kazí. Je to asi proto, že ve skutečnosti není spisovatelkou... jen si řekla, že něco napíše, udělala tomu tak dobrou reklamu a ono to vyšlo = je hvězdou!

17.10.2013


Joanne Rowling

Příběh o Harrym chytl za srdce čtenáře napříč všemi věkovými skupinami. :) Je to skvělá spisovatelka, která má neobyčejný vypravěčský talent a jistě neomezenou fantazii na vymýšlení nových a nových věcí. :)

30.03.2013